Garaj Online sitesinden alışveriş yapacaklar dikkat

"En azından" diyorsunuz eğer hukuki sorumluluklarımın farkında ve bilincinde olmasaydım arızalı bir ürün kullanacaktım.
Yanlış anlıyorsunuz cw absürt dereceye varmadıkça çoğu firma kabul etmiyor anlamında. Absürt bir ses olduğunda da zaten hakkı olduğunu anlamayacak düzeyde biri yokdur diye düşünüyorum.

Benim 1660s te de cızırtı sesi var. N11 üzerinden garajonline'dan almıştım. Bugün garantiye göndermeyi düşünüyordum ama tereddüt etttim şimdi

Günaydın iyi forumlar;

Öncelikle yaşamış olduğunuz bu durumu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
Bu firma zaten ön yargılı yaklaştığım bir satıcı firmasıydı tamamen kafamdan silmiş oldum.

Benim 1660s te de cızırtı sesi var. N11 üzerinden garajonline'dan almıştım. Bugün garantiye göndermeyi düşünüyordum ama tereddüt etttim şimdi
Yani hocam suç teşkil etmese ses kayıtlarını paylaşır rezilliklerini dinlettirirdim ama maalesef yapamıyorum. Ama şuna eminim ki sattıkları hazır sistemleri iade ürünlerle ve cw sorunlu kartlarla satıyorlar

Ürünlerin ücretinin uygun olması sebebi ile dikkatimi çeken bir satıcıydı ancak bu tür sorunları bende yaşayacaksam bulaşmak istemem.

Sağ olasın hocam ben de fiyatlar uygun diye düşündüğüm siteler arasındaydı bir kez daha düşünürüm.

Geçmiş olsun. Satıcı ile bir bağlantım yok yanlış anlaşılmasın fakat yaşadığınız benzer sorunu zamanında vatanbilgisayar ile yaşadım. Traktör gibi çalışan güç kaynağını dahi 2 kere kargolayıp geri aldıktan sonra hala sorunsuz olduğu yönde rapor tutularak geri geldiğini ilettiler. Sonunda kendim ilgili marka aracılığı ile geri bildirim oluşturduktan sonra sonuç alabildim. Süreçte vatanbilgisayarın attığı taklaları yazsam film olur.

Firma tarafından geçtiğimiz hafta bir alışverişim oldu, ancak son derece memnun kaldım. Hızlı kargolandı, sağlam paketlendi ve kutu, fatura vs. istediğim gibi geldi. Satış fiyatları piyasaya göre biraz daha uygun. İlgili bir firma, öncesinde yazdığım maile dönüş sağladılar. Gamegaraj ve Garajonline ortak firmalar.

Ben de kendileri ile ne zaman iletişim kuracak olsam daima sorunum çözülmeye çalışılıyor.

Aynı sorunları bende Red Devil RX 6750 XT çektim mavi ekran aşırı çınlama sesi değişim yaptılar ilk göndermem de ama yine mavi ekran yiyorum denemedim bir şey değiş medim parça kalmadı seri sorunlu gibi geliyor artık iade istedim 4 aydır kanser etti beni. Driver bekledim bütün hepsini denedim bütün sürücüleri eskiden yeniye denedim işlemci anakart RAM Power SSD bile denedim dışarıda çalıştırdım artık 2 ci de arızalı çıkmaz diyordum yok arkadaş arızalı. Minidump da ekran kartını işaret ediyor inat edeceğim iade edicem bin pişman oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…