Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 11 Eylül 2020 #11 Yeny dedi: Daha önce herhangi bir bankadan kredi, avans talebinde bulunmadım. Bu ilk olacak yani. Genişletmek için tıkla... Sebebi kesinlikle bu olmalı. Maaş aldığınız bankadan isterseniz ve hiç borcunuz yoksa neredeyse kesinlikle vereceklerdir.
Yeny dedi: Daha önce herhangi bir bankadan kredi, avans talebinde bulunmadım. Bu ilk olacak yani. Genişletmek için tıkla... Sebebi kesinlikle bu olmalı. Maaş aldığınız bankadan isterseniz ve hiç borcunuz yoksa neredeyse kesinlikle vereceklerdir.
Yeny Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2020 #12 Tim dedi: Sebebi kesinlikle bu olmalı. Maaş aldığınız bankadan isterseniz ve hiç borcunuz yoksa neredeyse kesinlikle vereceklerdir. Genişletmek için tıkla... İşte vermiyorlar hocam. Uygulamadan alamıyorum. Şubeye mi gitmem gerekiyor acaba?
Tim dedi: Sebebi kesinlikle bu olmalı. Maaş aldığınız bankadan isterseniz ve hiç borcunuz yoksa neredeyse kesinlikle vereceklerdir. Genişletmek için tıkla... İşte vermiyorlar hocam. Uygulamadan alamıyorum. Şubeye mi gitmem gerekiyor acaba?
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 11 Eylül 2020 #13 Evet. Uygulama, kredi notunuza göre değerlendirip verirken şube her ikisini de yapabiliyor. Kredi notunuza göre onaylanmazsa genel müdürlüğe iletiyorlar talebi. Kredi notunu sistem kontrol ettiği için maalesef otomatik olarak onaylanmıyor.
Evet. Uygulama, kredi notunuza göre değerlendirip verirken şube her ikisini de yapabiliyor. Kredi notunuza göre onaylanmazsa genel müdürlüğe iletiyorlar talebi. Kredi notunu sistem kontrol ettiği için maalesef otomatik olarak onaylanmıyor.
Yeny Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2020 #14 Tim dedi: Evet. Uygulama, kredi notunuza göre değerlendirip verirken şube her ikisini de yapabiliyor. Kredi notunuza göre onaylanmazsa genel müdürlüğe iletiyorlar talebi. Kredi notunu sistem kontrol ettiği için maalesef otomatik olarak onaylanmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorum daha olacak kusura bakmayın, en son 2020 Ocak ayında işten çıkmıştım ben haliyle sigorta çıkışı vs. oldu. Yeni başladığım işten de daha hiç maaş almadım. Bu şekilde avans hesap açtırabilir miyim?
Tim dedi: Evet. Uygulama, kredi notunuza göre değerlendirip verirken şube her ikisini de yapabiliyor. Kredi notunuza göre onaylanmazsa genel müdürlüğe iletiyorlar talebi. Kredi notunu sistem kontrol ettiği için maalesef otomatik olarak onaylanmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorum daha olacak kusura bakmayın, en son 2020 Ocak ayında işten çıkmıştım ben haliyle sigorta çıkışı vs. oldu. Yeni başladığım işten de daha hiç maaş almadım. Bu şekilde avans hesap açtırabilir miyim?