Garanti Sonrası Devam Eden Sorunlar ve Tüketici Haklarına Başvuru

CptLevi

Centipat
Merhabalar. Sony telefonumda 1 yıldır devam eden sorunum vardı. Isınma, donma, kamerada takılma ve Wi-Fi ağının sürekli kopması. Garanti verdikten sonra aynı sorunların devam etmesinin üzerine bir de arama problemi eklendi. Görüşme yaparken ekran siyah ekranda kalıyor telefon kapanmıyor bile. Karşı tarafın kapamasını beklemek zorunda kalıyorum. Tekrar garanti vermek yerine tüketici haklarına başvurdum. Sizce sadece 1 kere garanti görmüş olması yeter mi bu durumda? Telefonun 1.5 ay garantisi kaldı ve heyet aleyhime karar verirse bozuk telefonla kalmış olacağım, şimdi garanti verirsem heyet süreci sürerken, onarılıp verilirse heyetteki bilirkişi incelediğinde bir şey bulamayacak ve sorunun tekrarlaması durumda garantide bitmiş olacak. Tecrübeli kişiler yardım edebilir mi? Herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
THH'ye bu konu hakkında sorun bence en net karar o olacaktır.

Benim bildiğim, ürün servise verilir. Arızası ile ilgili rapor istenir. Dikkat: Tamir vs talep edilmez. Rapor THH'ye verilir ve işlemler o şekilde başlar.Eski tamir raporlarıda belgelere eklenir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı