Garanti ve fatura belgesi olmadan tamir ettirmek

mühendis52

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, elden taksit yapan bir AVM'den çay makinesi aldım. Ürünü alalı yaklaşık olarak 1 ay oldu ve bir tuşunda sorun var, çalışmıyor. Ürünü mağazaya götürdüğümde fatura ya da garanti belgesi istediler fakat evde kaybettim bulamıyorum. Bu yüzden ücretli tamir yapabiliriz diyorlar. Benim anlamadığım şey şu ben bu ürünü alalı yaklaşık 1 ay oldu ve hala taksit ödüyorum yani sistemde gözükmesi gerekir. Fatura ya da garanti belgesi olmadan mağazaya ücretsiz bir şekilde tamir ettirebilir miyim?

İade ve garanti işlerinde fatura ibrazı mecburidir cümlesini boşuna tekrarlamıyorlar. Garanti belgesini bulmadan ücretsiz tamir hizmeti alamazsın. Ayrıca itiraz da edemezsin çünkü haklı olan onlar.
Elektronik ürünlerde seri numaraları ne işe yarıyor ozaman?Tamam benim hatam var ama çok saçma yani sonuçta kullandıkları sistemde her şey yazıyor.

Elektronik ürünlerde seri numaraları ne işe yarıyor ozaman?Tamam benim hatam var ama çok saçma yani sonuçta kullandıkları sistemde her şey yazıyor.
O zaman garanti belgesi de vermesinler fatura da. Seri numarasından halletsinler her şeyi?

Garanti belgesi olmak zorunda kaybetmeseydiniz.
Farkındaysan konuda kaybettim yazdım.Çözüm ya da tavsiye arıyorum.Kaybetmeseydin yazmak gerçekten çok işe yaradı zeki kardeşim benim.Ayrıca garanti belgesi bulundurmak zorunda değilim ama fatura belgesi zorunlu.Eğer konu hakkında bilgi sahibi isen yazarsan daha iyi olur.Yanlış bilgilendirme yapma.
O zaman garanti belgesi de vermesinler fatura da. Seri numarasından halletsinler her şeyi?
Arkadaşlar konuya çözüm için fikriniz varsa yazın.Tartışmak istemiyorum lütfen yazmayın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı