Garantide bilgisayar format atarlar mı?

Bilgisayarımda bazı sorunlar olduğunu düşünüyorum ve garantiye gönderdiğim de format atarlar mı, isteğime bağlı Windows yüklerler mi çünkü bazı bilgisayarcılara güvenmiyorum bir keresinde bilgisayarımın tuşunu bozmuşlardı, bunun için ayrı bir ücret çıkartırlar mı?

Format için almazlar firmaya göre değişir ama yüksek ihtimal Win etkinleştirme için ücret alabilirler bataryada sorun varsa genelde içindeki pillerin ömrü tükenmiş olabilir onun içinde ücret alabilirler (tavsiyem kendi formatınızı atmanızı öneririm hem lisansa para vermezsiniz ama dediğiniz gibi para sıkıntı değilse verin gitsin)

Format için almazlar firmaya göre değişir ama yüksek ihtimal Win etkinleştirme için ücret alabilirler bataryada sorun varsa genelde içindeki pillerin ömrü tükenmiş olabilir onun içinde ücret alabilirler (tavsiyem kendi formatınızı atmanızı öneririm hem lisansa para vermezsiniz ama dediğiniz gibi para sıkıntı değilse verin gitsin)
Format için göndermeyeceğim genel kontrol yaptıracağım bir eksiği varsa ücretini karşılamaya hazırım bu sırada format atarlar mı diye sordum ve windows yükletmek istediğimi iletirsem yaparlar mı diye sordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı