Garantide MSI B450M Mortar Titanium yerine B450 Tomahawk Max gönderildi

artista

Hectopat
MSI B450M Mortar Titanium anakartı RGB LED'lerdeki arıza yüzünden servise gönderdim. Servis değişimi yapıldı gönderildi dedi. Bir açtım kutuyu B450 Tomahawk Max.
Renk farklı, seri farklı, hele ki en sinir olduğum spdif yani optik ses çıkışı yok. Hiç kurmadan koydum kutuya kaldırdım kenara sinirle mail yazdım, kibarlığımı koruyarak.

Biraz önce özelliklar arası farka baktım USB çıkış sayıları da farklı. Benim asıl ürünümde 8 USB çıkışı 5 tane USB 3.1/3.2 var, değişim ile gelende toplam 6 çıkış var, kasa(ön) USB sayıları yarı yarıya eksik. Ürün boyutları farklı 24x24 cm Titanium, gelen ürün 30x24 cm.

Ayrıca heatsinklerin plastik sabitleme pimi de kırıktı gelen üründe.

Çok ekstrem farklar yok fakat neden daha düşük seri veya özellikte bir ürün gönderildi? Optik çıkış cidden kullandığım bir özellikti renge falan takılmadım desem de.

Benzer durum başına gelen var mıdır? Nasıl bir yol izlenebilir.

Merhaba sayın yetkili,

Öncelikler servisiniz ve hizmetinizdeki hızlı dönüşler için teşekkür ederim.

MSI B540M Mortar Titanium model anakartımdaki arıza için göndermiş olduğum ürüne değişim yapılmış. Göndermiş olduğunuz ürünün kutusu açtığımda soğutma bloklarından bir tanesinde bağlantı pimi çıkmış ve kırık vaziyette idi ekte fotoğrafları mevcuttur.

Ayrıca gelen ürün ile gönderdiğim ürün birbirinden farklı. Gelen ürün MSI B450M Tomahawk Max.

Titanium modelini satın alırken gözettiğim 2 husus bulunmakta bunlardan ilki optik ses çıkış portunun bulunması diğeri ise ürün renginin beyaz olması idi. Gönderdiğiniz üründe optik ses çıkış portu bulunmamakta ve renk olarak siyah renkte. Renk konusu kozmetik görünüm ile alakalı olduğu için çok problem teşkil etmemekte fakat optik ses çıkışının olmaması kullanım açısından mağduriyet durumu oluşturmaktadır.

Gelen ürünün hasarlı/noksanlı olması ve benim ihtiyaçlarımı karşılayamaması (ilk satın aldığım ürün ile benzer özelliğinin olmaması - optical s/pdıf ses çıkışı) durumu için yardımlarınızı bekliyorum. Konu ile alakalı olarak 0 555 .......... numarası üzerinden iletişime geçmenizi rica ederim.

İyi çalışmalar.

Asıl ürün.
Değişim ile gelen ürün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Servisi arayıp durumu anlatın. Geri göndereceğinizi söyleyin. Bence bir yanlışlık olmuş. Yoksa alt seviye ürün vermemeleri lazım. En kötü ihtimal para iadesi ya da muadil seviye bir anakart vermeleri gerekir.
Bu anakartı almanız için ısrar ederlerse de tüketici hakem heyetine gidin.

Düşüncem de geri göndermek yönünde. Çalışma saatleri hafta içi 10-17 arası olduğu için arayamadım 18 civarında ulaştı kargo. Pandemi kapanma sürecinde açık olacaklar mı bilemedğim için mail hızlı bildirimde bulunmak istedim.
Mortar Max diye bir model var, bendeki modelin siyahı ve 2 adet SATA3 çıkışı fazla. Onunla mı karıştı acaba diye düşünüyorum.

Olmaması gereken bir durum. İrtibata geçin. Gerekirse, Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne başvurun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı