Garantide para iadesi şart mı?

• Konuyu başlatan AkO
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 755

AkO

Hectopat
Daha fazla  
Arızalı bir ürünü garantiye yolladım bana ellerinde bu üründen olmadıgını para iadesi yapacaklarını solediler.

Ben para iadesi istemiyorum aynı ürün güncel fiyatı 400-600 TL arası ada pahalıya satılıyor şu anda

Ben tamir/değişim istediğimi soledim bana SSD'lerin tamir edilmedigini soyleyip para iadesi yapılabilcegini soylediler.

Ama kanunda 3. bir madde olarak aynısı ya da daha iyisi ile değişim hakkı olduğu yazıyor.

Ben para iadesi almak zorunda mıyım yoksa bu 3. madde yazanı talep edebilir miyim?

Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İçiniz ona Isındıysa ve siz o işlemciden istiyorsanız ellerinde yoksa bile daha iyisini vermek zorundalar.
cevaplar için tşk ederim şimdi bir diger sorum da ben ürünü amazon.com.tr den aldım amazon musteri hizmetlerini aradıgımda biz ürün degişimi yapmıyoruz sadece para iadesi yapıyoruz dediler çok saçma şimdi Ürünün ithalat ve garanti firması arena bilgisayar ben bunlara mı yoksa amazonamı haklarımı bildirmek zorundayım tam olarak ne yapmam gerektigini bilen varmı ? 1 aydır madurum

Hocam ürünün modeli ne? Eğer seri üretimi bitmiş bir SSD'yse bir üst modelini yollayabilirler. Bundan bir kaç yıl önce arkadaşımın lg g4 telefonu bozulmuştu. Tamir edemediler, seri üretimi durduğu için sıfır g5 yollamışlardı. Belki buna benzer bir durum olabilir.

Hocam ürünün modeli ne? Eğer seri üretimi bitmiş bir SSD'yse bir üst modelini yollayabilirler. Bundan bir kaç yıl önce arkadaşımın lg g4 telefonu bozulmuştu. Tamir edemediler, seri üretimi durduğu için sıfır g5 yollamışlardı. Belki buna benzer bir durum olabilir.
XPG Dahili SSD, AS40G, 1TB, RGB, M.2 AS40G-1TT-C: Amazon.com.tr: Xstra Digital Storage ürün bu hocam

tek farkı ben direk satıcı olarak amazon.com.tr den aldım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı