Zaheer
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Özel Güvenlik
Uygun fiyatlı diye daha önce hiç bilmediğim bir halı yıkamacısına halıları vermeye karar vermiştim. Vermeden önce düşük fiyattan şüphelenip sordum hocam bak fiyat çok düşük iyi yıkarsınız değil mi? Diye. Sıkıntı yok o iş bizde. Yalnız işler yoğun o yüzden halılar geç gelebilir dediler. Bende problem değil iyi yıkansın yeter dedim. 15 gün sonra halılar geldi. Açıp baktım verdiğim günkü gibiler. Tahminimce adamlar halıları yatırmış 2 bardak su dökmüş sonra hep bir ağızdan sabun! Köpük! Fırça! Diye bağırıp geri kaldırmışlar. Hangi halıyı açsam leş gibi duruyor arkadaş. Teslim aldıktan sonra yıkama evresini atlayıp doğrudan kurutup geri teslim etmişler gibi. Şimdi bir de bunlara 110₺ para bayıldım. Para iadesi istemek için aradım konuştum onlara göre işi kusursuz yapmışlar. "halılardan kaynaklı olamaz mı?" "bize daha önce şikayet falan gelmedi?" vesaire işi yokuşa sürüyorlar. Daha ağzımdan "para iadesi" lafı bile çıkmadı siz düşünün. 15 gün boyunca halılarımı depo etsinler sonra geri getirsinler diye adamlara para vermiş gibi oldum. Hak hukuk özürlüsüyüm. Yapabileceğim bir şey var mı bilmiyorum. Bir şekilde para iadesi almam mümkün müdür?