Garantiden Razer BlackShark V2 Pro alınır mı?

cengizovic

Hectopat
Arkadaşlar elimde Razer BlackShark V2 Special Edition vardı. Ses kısma/arttırma tuşu bozuk olduğu için garantiye göndermiştim. Razer BlackShark V2 Pro 2023 önerdiler. Sizce alınır mı? Özellikle anakartımın ses kartı iyi olmadığı için USB ses kartlı olan BlackShark V2 kablolu modeli almıştım. Aynı performansı alabilir miyim sizce arkadaşlar?

Arkadaşlar elimde Razer BlackShark V2 Special Edition vardı. Ses kısma/arttırma tuşu bozuk olduğu için garantiye göndermiştim. Razer BlackShark V2 Pro 2023 önerdiler. Sizce alınır mı? Özellikle anakartımın ses kartı iyi olmadığı için USB ses kartlı olan BlackShark V2 kablolu modeli almıştım. Aynı performansı alabilir miyim sizce arkadaşlar?
Alınır bana kalırsa. Ses kalitesi olarak bir şey kaybetmezsin ama kablosuz kulaklık konforu alırsın.

Alınır bana kalırsa. Ses kalitesi olarak bir şey kaybetmezsin ama kablosuz kulaklık konforu alırsın.
Anladım hocam. 1 seneden fazla kullandım kablolu olanı çok da memnundum açıkcası. Ellerinde kablolu versiyonu yoktu pro modeli önerdiler. Bir de hocam forumu araştırırken menteşe kırılması oluyormuş pro modelinde o biraz canımı sıktı açıkcası.

Anladım hocam. 1 seneden fazla kullandım kablolu olanı çok da memnundum açıkçası. Ellerinde kablolu versiyonu yoktu Pro modeli önerdiler. Bir de hocam forumu araştırırken menteşe kırılması oluyormuş Pro modelinde o biraz canımı sıktı açıkçası.

Yani o konuda muzdarip olan insanlar var evet. Net bir şey diyemem çünkü alıp yıllarca sorunsuz kullanan da oldu. Dikkatli kullanır ve fırlatmazsan çok sorun olacağını sanmıyorum.

Yani o konuda muzdarip olan insanlar var evet. Net bir şey diyemem çünkü alıp yıllarca sorunsuz kullanan da oldu. Dikkatli kullanır ve fırlatmazsan çok sorun olacağını sanmıyorum.
Öyle yapacağım hocam. Artık yapacak bir şey yok sanırım bu saatten sonra. Umarım zeval gelmez. Teşekkürler cevap için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı