Garantisi bitmiş Monster laptop adaptör değişimi için ücret alınır mı?

• Konuyu başlatan gud
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 882

gud

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bilgisayarın garanti süresi bitmeden önce adaptör kablosu soyulmuştu o zaman değişim için para istememişlerdi. Tekrar adaptörde soyulma yaşandı fakat ilki gibi adaptör hala çalışıyor fakat bu sefer garantisi yok ömür boyu bakıma gönderdim bilgisayarla beraber görevliye sorduğumda garantisi bittiği için alınabilir dedi. Sizce ücret alınır mı? Alınırsa ne kadar alınabilir?

Garantisi bitince alıyorlar hocam. Ben de geçen ay yine Monster laptop için yedek bir şarj adaptörü istemiştim, arayıp sorduğumda 1.400TL fiyat verdiler. Bulunduğum şehirde başka bir bilgisayarcıdan aynı özelliklerde 900 TL'ye buldum ama orijinal olmayacağı için de emin olamadım

Ücret alınır ama model bilmeden ne kadar tutacağını bulamayız.

Monster Abra A5 v18.1

1400 alırlarsa yine iyi ya 2000-3000 alınmasından korkuyorum maalesef kablonun soyulduğu yer adaptöre bağlı olan tarafı.

1400 alırlarsa yine iyi ya 2000-3000 alınmasından korkuyorum maalesef kablonun soyulduğu yer adaptöre bağlı olan tarafı.

Ben direkt olarak yeni adaptörün fiyatını sordum hocam, her gün adaptör taşımaktan sıkıldım evle ofis arasında, her ikisinde de olsun diye düşündüm. Açıkçası ben de 1.000-1.200 arası söyler diye düşünüyordum.

Bu arada Monster'ın web sitesinden mail atarak iletişime geçerseniz hemen geri dönüş yapıyorlar. En azından göndermeden önce fiyat alma şansınız olur.

Fiyat sorsam ödemeye hazır olduğumu düşünürler mantığıyla sormaktan çekiniyorum o yüzden kendileri fiyat versin diye beklerim herhalde.

Mantıklı Ben bunu düşünmedim ama zaten seve seve alacağım ikinciyi

İfadeler: gud
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…