Garantisi olan 2. el RX 6700 XT ekran kartı alınır mı?

0-FuRKaN-0

Kilopat
Arkadaşlar selam, 2.el Gigabyte Aorus Elite RX 6700 XT buldum 2024 Ağustos ayına kadar garantisi mevcutmuş. Sizce bu kart alınır mı? 6750 TL fiyatı var. Ya 2.el olarak bu kartı alacağım ya da sıfır RX 7600 alacağım. FurMark değerlerini aşağıya koyacağım.

1688567438295.png

6700XT çok güzel kart. Fiyat da çok uygun garanti de var. Alınabilir sıcaklık değeri de normal 8x MSAA da full yükte nrredeyse 64 derece soğuk demek.

6700XT çok güzel kart. Fiyat da çok uygun garanti de var. Alınabilir sıcaklık değeri de normal 8X MSAA da Full yükte nrredeyse 64 derece soğuk demek.

Kart endeks bilişimden alınmış 2021 Ağustos'ta. Bende almayı düşünüyorum Ryzen 5 5600 ile kullanacağım kartı. Ama fiyatı çok düşük olması kafamı karıştırıyor özellikle garantisi de varken. Kartın üstünde güvenlik etiketi de mevcut tabii bu etikete güvenmek ne kadar doğru orası tartışılır.

Kart endeks bilişimden alınmış 2021 Ağustos'ta. Bende almayı düşünüyorum Ryzen 5 5600 ile kullanacağım kartı. Ama fiyatı çok düşük olması kafamı karıştırıyor özellikle garantisi de varken. Kartın üstünde güvenlik etiketi de mevcut tabii bu etikete güvenmek ne kadar doğru orası tartışılır.
Etiket konusunda birşey diyemem. Firmayı da ilk defa duyuyorum. Kartın kendisi performanslı. Eğer size düzgün fotoğraflar attıysa arkadaş güncel ve alırken de tekrar canlı görme şansınız varsa alın bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı