- Makaleler
- 4
VX2458-C-MHD monitöre sahibim. Garantisi 23 Temmuz'da bitecek. Garantiye yollamayı düşünüyorum. Monitörün sorunları:
- Monitörün üst kısmına oyun oynadığım zamanlar dışında siyah şerit bir çizgi 1 saniyelik gelip gidiyor. Çizgi kalınlığı parmağımın 3'te 2'si kadar. Masaüstü kullanımında yaklaşık 10 dakikada bir oluyor.
www.mediafire.com
- İlk geldiği andan itibaren 2-3 tane ölü piksel var. Başka bir yerde de leke gibi bir şey var.
- Monitörde ekran parlaklığını kıstığımda HDMI kablo yerinden cızırtı sesi geliyor. DP kablo ile de denesem aynı sorun. Uzun kullanımda da parlaklık kısmasam da cızırtı sesi geliyor.
www.technopat.net
www.technopat.net
- G-Sync compatible kullanamıyorum çünkü G-Sync açtığım zaman ekranda parlak olan yerler kararıp titriyormuş gibi oluyor.
Bu monitörü garantiye gönderdikten sonra "arıza tespit edilmemiştir." yazısı ile karşılaşırsam nasıl bir yol izlemeliyim. Bayağı sorunlu bir monitör gördüğünüz gibi sizin de. Üniversite sınavına çalıştığım için göndermemiştim lazım diye. Şimdi de canlı dersler için lazımdı bana. En uygun zaman bu ara tatil o yüzden şu ana kadar idare ettim ama çok gıcık sorunlar.
- Monitörün üst kısmına oyun oynadığım zamanlar dışında siyah şerit bir çizgi 1 saniyelik gelip gidiyor. Çizgi kalınlığı parmağımın 3'te 2'si kadar. Masaüstü kullanımında yaklaşık 10 dakikada bir oluyor.

MediaFire
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.

- Monitörde ekran parlaklığını kıstığımda HDMI kablo yerinden cızırtı sesi geliyor. DP kablo ile de denesem aynı sorun. Uzun kullanımda da parlaklık kısmasam da cızırtı sesi geliyor.
Çözüldü: VX2458-C-MHD monitörde FreeSync açınca gelen cızırdama sesi
VX2458-C-mhd monitöre sahibim. Monitörün ayarlarından 1 ms modu aktif ettiğimde FreeSync otomatik olarak kapanıyor ve cızırtı sesi gelmiyor. Ne zaman FreeSync modunu aktif etsem DP kablosunun takılı olduğu yerden cızırtı sesi geliyor. Bilen arkadaşlar ilgilenirse sevinirim, şimdiden cevaplar...
Monitör HDMI girişinden cızırtı sesi
Merhaba arkadaşlar Viewsonic VX2458-C-MHD monitöre sahibim. Başlıktaki sorun dışında bir sorunum daha var aslında ve bunlar aynı kaynaktan doğmuş sorunlar olabilir. Uzun bir süredir cızırtı sesi var ama çok yüksek bir ses değil. Kulağımı HDMI kablo girişine yakınlaştırdığımda çok net...
Bu monitörü garantiye gönderdikten sonra "arıza tespit edilmemiştir." yazısı ile karşılaşırsam nasıl bir yol izlemeliyim. Bayağı sorunlu bir monitör gördüğünüz gibi sizin de. Üniversite sınavına çalıştığım için göndermemiştim lazım diye. Şimdi de canlı dersler için lazımdı bana. En uygun zaman bu ara tatil o yüzden şu ana kadar idare ettim ama çok gıcık sorunlar.