Vatan garantisi için ne yapmalıyım?

MrElitzKrieg

Hectopat
Makaleler
1
Anakartım garanti tarafından değişim olacağı söylendi. Vatan Bilgisayar'dan aldım beni oraya yönlendirdiler. Ben şimdi anakartı gidip garantiden alıp da mı Vatan'a gitmem lazım, yoksa direkt gidip faturayı mı götürmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı geri göndermemişlerdir zaten sen direk vatana git fatura ile ve mesajı göster. Değişim yaparlar hemen.

Anakartınızda arıza olduğu için servise verdiniz ve servis size değişim olacağını mı söyledi? Eğer öyleyse yeni anakartınızı, garanti sürecini sağlayan Vatan şubesinden alacaksınız. Her durumda da Vatan'a gitmeniz gerekli diye biliyorum yeni ürün için.

Anakartınızda arıza olduğu için servise verdiniz ve servis size değişim olacağını mı söyledi? Eğer öyleyse yeni anakartınızı, garanti sürecini sağlayan Vatan şubesinden alacaksınız. Her durumda da Vatan'a gitmeniz gerekli diye biliyorum yeni ürün için.
Şimdi ben vatana gidip ne yapacağım ? Adamlar ucuza kapatmaya çalışacaklar. 1560 a aldığım kart oldu 2090 adamlar bana 1560 TL lik hediye çeki vermeye çalışacaklar. Adamları nasıl birebir değişime ikna ediceğim ?
Anakartı geri göndermemişlerdir zaten sen direk vatana git fatura ile ve mesajı göster. Değişim yaparlar hemen.
Cevap verebilirmisiniz ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200219-165923.jpg
    Screenshot_20200219-165923.jpg
    241,3 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Kardeşim o olay öyle değil. Senin malının birebiriyle değişim yapmak zorundalar. Sen istersen çek alırsın ama zarar edersin. Direk değişim iste aynısını getirsinler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı