Garantisiz PlayStation 5’e tamir yaparlar mı?

Herkese merhaba.
Nasip olursa ilerleyen günlerde İsviçre’den PlayStation 5 almayı düşünüyorum ve çok yüksek ihtimal ile garantisi olmayacaktır. Peki konsolum bozulursa Sony teknik servisi belli bir ücret karşılığında bana yardımcı olurlar mı?

Sony uluslararası garanti sağlıyor, garantisi geçerli sayılır.
Yine de Sony'i arayıp bir görüşün.

Umarım hocam. Bazı satıcılar uluslararası garantisi olduğunu ya da Eurasia garantisi kapsamında olduğunu söylüyorlar. İsviçre Mediamarkt şubesinden alacağım. Bilinmedik bir satıcı da değil. En iyisi Sony ile görüşmek olacak.

Peki bir Playstation’ın bozulma ihtimali nedir? Çabuk bozulabilen aletler mi bunlar?
@tugoli @Mithrandir59 @HeKeA @246941
Konsollar öyle kolay kolay bozulmaz. Üretimden ilk çıkan seride belki sorunlar olabilir ama diğer serilerde kesin çözülür o sorunlar. Benim tavsiyem en azından 2. partiyi bekleyin. Ama dediğim gibi PC'lerden daha stabil cihazlar bunlar.
Türkiyede PlayStation Türkiye garantisi var diye biliyorum PS5'lerde. PS4'lerin bazıları Sony Eurasia garantiliydi.

Konsollar öyle kolay kolay bozulmaz. Üretimden ilk çıkan seride belki sorunlar olabilir ama diğer serilerde kesin çözülür o sorunlar. Benim tavsiyem en azından 2. partiyi bekleyin. Ama dediğim gibi PC'lerden daha stabil cihazlar bunlar.

Türkiyede PlayStation Türkiye garantisi var diye biliyorum PS5'lerde. PS4'lerin bazıları Sony Eurasia garantiliydi.
Sony Garanti
hocam atmış olduğum bu linkte SIEE gibi bir şeyler diyor. Geçerli olduğu ülkeler arasında İsviçre ve Türkiye’de var. Burada ne demek istemiş ben pek anlamadım. Birde siz bakar mısınız?

Sony Garanti
hocam atmış olduğum bu linkte SIEE gibi bir şeyler diyor. Geçerli olduğu ülkeler arasında İsviçre ve Türkiye’de var. Burada ne demek istemiş ben pek anlamadım. Birde siz bakar mısınız?
Size en iyi cevabı Playstation verecektir gibime geliyor konu daha fazla karışmadan. Twitterdan bir DM atın Playstation Türkiyeye. Yanlış bilgi oluşmasın kafamızda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı