Garantisiz RX 470 DFS Bilgisayar'dan alınır mı?

@paki96 Sonuçlar tutuyor. Undervolt ve biraz frekans desteği ile RX 570'e bile yetişebilirsiniz. Hayırlı olsun.

Teşekkürler fakat o tarz durumlardan pek anlamıyorum açıkçası ve beklediğimin çok altında bir performans alıyorum ne yapmam gerekiyor? Ve belirttiğim gibi PSU'da kabloyu yanlış bağladıysam görüntü vermemesi gerekiyordu kartın doğru mudur?

Kartta büyük ihtimal mining var. Ama bu fiyata alıp 2. elden satsan bile kârlı olma olasılığın yüksek. 4 GB versiyon olduğu için mining olmama ihtimali de var. 8 GB kartlar çok daha verimli çünkü.

Kartta büyük ihtimal mining var. Ama bu fiyata alıp 2. elden satsan bile kârlı olma olasılığın yüksek. 4 GB versiyon olduğu için mining olmama ihtimali de var. 8 GB kartlar çok daha verimli çünkü.

Çok fazla takılmıyorum açıkçası şu devirde. Fakat dediğim gibi aldığım FPS değerleri pek hoşnut etmedi açıkçası.

@paki96 Performansınız gayet iyi, en azından GPU tarafında. İşlemci tabanlı oyunlarda, belki de 2200G'nin yetmemesinden kaynaklı düşük FPS alıyor olabilirsiniz.

@paki96 Aynı mimari, tek çekirdek performansları da aynı. Valorant, CS gibi CPU tabanlı oyunlarda çok bi' performans artışı olmaz. İşlemci ve RAM'e biraz overclock deneyin.

Anladım. RAM'lerim 3200 MHz de çalışıyor fakat A320M anakart ile sanırsam overclock yapmak mümkün değil bildiğirim kadarıyla.

@paki96 Aynı mimari, tek çekirdek performansları da aynı. Valorant, CS gibi CPU tabanlı oyunlarda çok bi' performans artışı olmaz. İşlemci ve RAM'e biraz overclock deneyin.

Aldınız mı hocam? Merak ettim
Merhaba öncelikle yanıt verdiğin için teşekkürler. Açıkçası garantisi olmadığı için almadım. Ancak şuan n11 sitesinde yeni bir ilan açılmış.

Saphire'nin Rx 570 itx modeli var 4 gb. 1 yılda garanti verilmiş. Almayı düşünüyorum

7 gün içinde iade iyiymiş Deneyin memnun kalmazsanız iade edersiniz mağaza yorumlarına da bakın tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…