Garantisiz telefon alınır mı?

lg-g4-ghost-screen.jpg

Bana fiyat yüksek geldi. 3-4 ay önce sıfırı 1.800 liraydı o telefonun. Piyasa artmış olsa da bence ederi 1.250-1.350 civarı. Yine sizin bileceğiniz iş güvenirseniz alın.

Kardeşim öncelikle cihazı forum sitelerinde kronik sıkıntıları var mı diye araştır. Eğer ki kronik sıkıntısı yoksa garantisiz ürün bütçen yoksa alınabilir. Mesela ben mi 9T Pro aldım ve IMEI kaydı yoktu. Gidipte IMEI kaydını bile yaptırtmadım. Kendi bilgisayarımda araştırarak yaptım. İlk başlarda şebeke sıkıntısı vardı. Tabi ilk deneyimimdi olabilir. Ama daha fazla araştırarak bu sorunuda çözmüş oldum ve gayette memnunum. Ama kim ne derse desin şunu unutma elektronik cihazın garantisi ne marka ne tür cins olursa olsun yoktur. Ayrıca xiamionun çok güzel geniş çaplı forum siteside mevcut. Herhangi bir sıkıntı da özelliklede yazılımsal her türlü araştırarak çözebilirsin. Kararın seni pişman etmemesi dileğiyle...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı