Garantisiz ve Mining yapılmış GTX 1660 ekran kartı alınır mı?

Emirhan3434

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar GTX 1660 Super MSI Aero tek fanli. 1 ay mining yapilmis. Kutu ve faturasi var. Garantisi yok. 2650 TL'ye alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX1660 Super 1920+1080 8xmaa 10dk FurMark testinde maksimum 65 derece sıcaklık FPS41 değerler normal mi alınır mı?

Cevap yazan herkes garanti konuşmuş, siz anladığım kadarıyla kendinizin istediği cevabı bekliyorsunuz. Yani “Alınır” cevabını. İnternette uzun süre mining yapılmış ve oyun oynatan kartların incelemesi var, ancak risk. Alırsınız 2 gün oynayıp 3.gün elde patlama ihtimali var, sorunsuz kullanma durumunuz da var.Bu riski göze alıyorsanız ve sizin işin sorun teşkil etmiyorsa alabilirsiniz.

Hocam bence alınmaz. Ben de daha dün 1660 Super ekran kartı aldım 2. el olarak. Benim satın almış olduğum arkadaş 4 5 ay mining yaptığını söyledi ama 1.5 yıl daha garantisi mevcut idi kartın. Burada 2.el ekran kartı almanın en önemli unsuru garantisi olması. Şahsen garantisi olmasaydı mining yapılmış bir karta şans vermezdim ama 1.5 yıl garantisinin bulunması daha çok güven veriyor. Kısacası garantisi olmayan 2.el bir ekran kartı almayınız.

Sıcaklık değerleri normal düzeydeyse ve içi açılmadıysa alınır. Garanti olayına ben şahsen çok dikkat etmiyorum, kaç tane ekran kartı aldım sattım, hepside AmazonJp ürünüydü ve garantileri yoktu. Şuana kadar ne ben, nede sattığım kişiler bir sorun yaşamadı. Tabii herkesin kendi bileceği iş ama bir bileşen, öyle kolay kolay bozulmaz.
Senin alacağın karta gelirsek, ben o parayı, o tek fanlı 1660'a vermezdim. Biraz daha eklenip, çift fanlı RTX 2060 bulunur. Fiyatları çok düştü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı