Garantiye giden Sapphire RX 6600 XT sorun tespit edilemeyip geri gönderildi

fethitatlı

Femtopat
Daha fazla  
Geçen gün yazmıştım; Sapphire RX 6600 XT Pulse 8 GB ekran kartımın sürücüsünü kurduktan sonra siyah ekran veriyordu. Ürünü garantiye gönderdim, sorun tespit edilemedi deyip geri göndermişler. Resmen bakmamışlar bile. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı sürücüler denedin mi? PCI güç bağlantının tam oturduğundan emin misin? Sistemindeki tüm parçalar ne? Siyah ekranı tam olarak aldığın spesifik bir yer/olay var mı yoksa genel mi? Bize biraz daha bilgi vermen lazım, bu haliyle konu sırf sinirden açılmış gibime geldi.
işlemci ryzen 5 3600
anakart gigabyt A520M DS3H
psu sharkoon 650w
ram teamforce cl16 dd4 3200 mhz
ssd sandisk 500 gb m2 ssd
driver i kurduktan sonra restart atınca siyah ekran geliyor birçok kişide aynı problem yaşanmış
Kardeşim başka Sapphire 6600 XT tak dene o zaman.
Bir bildiğimiz var da konuşuyoruz. İnternette az arama yapsan göreceksin. Yakında düzeltirler sorunu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca RX 5700 ilk çıktığında böyle sorun yaşayan çok insan vardı. AMD alıyorsan yapacak bir şey yok, bunlar her sene oluyor artık.

yardımınız için teşekkür ederim hepinize beklemekten başka çare yok gibi gözüküyor
Ekran kartı problemli değil. Sürücü problemli. Amd ekran kartı kullanırken guncel suruculer kurmak böyle hatalara sebeb olabiliyor. Çoğunluğun kulllandığı sorunsuz WHQL bir surucuye geçmeni tavsiye ederim. DDU ile silip kur.
zaten 1 tane güncel sürüm var şu an onu yukledim restart yaptım siyah ekran veriyor. Bazıları da driver sorunu yok bizde senin ekran kartın problemli olabilir diyor. Ne yapacagimi şaşırdım
Bu arada ilk seferde sorun bulamayan garanti ikinci sefer gönderdiğimde chipset sorunu olduğunu söyledi ve param iade edildi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı