Garantiye gönderilen Corsair HS75XB'nin 1 sene sonra değişimi yapıldı

Evet yeterli olur, ancak yazılı olarak görüşmeyi sağlamanız ve bunu bir yerde saklamanız önemli. Tekrar bir arıza olduğunda THH'den önce kendilerine de tekrar arıza sebebiyle seçimlik hakkınız olan değişim istediğinizi ve buna uyulmaması taktirinde hukuki süreç ile değişimi gerçekleştireceğinizi belirtmelisiniz. Olumsuz cevap gelirse bu yazılı gönderiyi THH dosyasına eklemeniz kendilerine talebin gönderildiği ancak kabul edilmediği yönünde savunma yapmanızı sağlar.
Bu dediğiniz değişim yerine güncel fiyattan ücret iadesi için geçerli mi?Kulaklıkta aynı dip ses sorunu devam ediyor ve araştırdığıma göre 2 kere servise gitmesi ücret iadesi için yeterliymiş.Artık uğraşmak istemiyorum.Ürünü gönderip ücret iadesi istediğimi yazacağım.Değişim yapılırsa thh’ye başvurup ücret iadesi isteyebilirim değil mi?

Bu dediğiniz değişim yerine güncel fiyattan ücret iadesi için geçerli mi?Kulaklıkta aynı dip ses sorunu devam ediyor ve araştırdığıma göre 2 kere servise gitmesi ücret iadesi için yeterliymiş.Artık uğraşmak istemiyorum.Ürünü gönderip ücret iadesi istediğimi yazacağım.Değişim yapılırsa thh’ye başvurup ücret iadesi isteyebilirim değil mi?
Güncel iade istiyorsanız uğraşmanız gerekiyor. THH dosyasına gerekçeli sebeplerinizle savunmasını yaparak fiyat farkı olduğunu belirtmeli ve ürünün bilirkişi veya ticaret odası tarafından güncel fiyatının belirlenmesi ardından bu fiyat üzerinden iade arz ettiğinizi belirtmeniz gerekiyor.

Değişim yapılır ve bunu kabul ederseniz seçimlik hakkınızı seçmiş olursunuz ancak değiştirilen cihazda yeni bir sorun çıkarsa yeniden seçimlik hakkı gelir.

Ürünü gönderip ücret iadesi isteyerek güncel fiyatından iade alamazsınız. Bu tür bir iade sadece fiyatının yetkili bir kurumdan belirlenerek alınan kararla mümkün.

Kısacası şuan göndereceğim ürünü thh’ye başvurarak göndermem gerekiyor değil mi?Üründen soğuduğum için elimde kalsa bile kullanmayacağım.1 2 gündür test ediyorum ve dip ses artmaya başladı.Oyuncu kulaklıklarını hepsinde olduğunu sanmıyorum.Ayrıca 1 yıl bekletildiğimi thh’ye söylemem beni savunmaları için sebep olur mu?Adamlar benim paramı 1 yıl boyunca işledikten sonra ben güncel ücret iadesi isteyince sorun olmamalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı