Garantiye gönderilen DualSense başka kutuda geldi

left10ction

Hectopat
İyi günler arkadaşlar DualSense ürünümde drift sorunu olduğu için garantiye gönderdim ve bana yeni ürün gönderilecek dediler. Yeni ürün göndermişler eski konsolumdan farklı kodu var ama ürün hem orijinal kutusunda değil satıcının kendi kutusunda hem de üründe bazı lekeler vardı. Ve ürünün L2 tuşunda hafif bir gıcırdama sesi vardı. Satıcıya söyledim ne fatura var ne orijinal kutu diye bana. Böyle yazdı. Ne yapabilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_1853.jpeg
    IMG_1853.jpeg
    99,1 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_1854.jpeg
    IMG_1854.jpeg
    85,7 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_1855.jpeg
    IMG_1855.jpeg
    92 KB · Görüntüleme: 59
Sıfır kutu vermek zorunda hocam, kendi kafasından uydurmuş. Yok servis kullanıcı hatası diyormuş, kendisi inisiyatif almış vs vs. hakkınızı arayın.

Yazdım. Bende ona orijinal kutuyla göndermemişim öyle diyor. Ben ona orijinal kutuyla göndermeme rağmen böyle diyor. Hem ne alaka benim nasıl gönderdiğim. Teknik servisten teyit ettireceklermiş.

Yazdım. Bende ona orijinal kutuyla göndermemişim öyle diyor. Ben ona orijinal kutuyla göndermeme rağmen böyle diyor. Hem ne alaka benim nasıl gönderdiğim. Teknik servisten teyit ettireceklermiş.

Teknik servise göndermeden niye kafasına göre işlem yapıyor ki, değişik. 1 yıldır satmaması detayı da çok saçma, zamanında size satmış ve hizmeti vermek zorunda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı