Garantiye gönedrilen Razer mouse iade ediniz diyorlar

Tekerlek bende de öyleydi, arasına üfleyince düzeliyor diyorlar. Bende olmadı, sonradan yağsız elektronik kontak sprey sıktım ve bir süre çevirdim. Başta çok sert geldi, sonradan kuruyunca normal eski haline geldi ve düzgünce çalışmaya başladı. Oradaki tozlanmadan dolayı oluyor genelde. Kronik bir sorun var ise bilmiyorum.

Birebir aynı durumu yaşadım. Aynı mouse, aynı problemler, aynı garanti firması...
Satın aldığın firma seni arıyor, "iadeyi onaylıyor musunuz" diyor. Ben "onaylamıyorum, ürünü geri gönderin" dedim. Aradan 1-2 hafta geçti, arayıp "xxxx ile ürün değişimini onaylıyor musunuz" dedi. Onayladım. Aradan 1-1, 5 ay geçti, geri dönüt olmadı. Bu 1-1, 5 ay içerisinde mesaj attım, aradım, sıkıştırdım; "ya ürünü geri gönderin ya da muadilini gönderin" dedim ardından hiçbir mesaj gelmeksizin bir gün kargo geldi. Razer DeathAdder Essential gönderdiler.

Hepsiburada "arena bilgisayar gönderecek" dedi. Arena bilgisayarı aradım "Hepsiburada'yı bekliyoruz" dediler. Baktım aralarında paslaşıyorlar, Hepsiburada'ya "bir sonraki adımda sorunumu çözmezseniz tüketici hakları hakem heyetine başvuru yapacağım" dedim. Belki bu sayede çözülmüştür. Çünkü şikayet başvurusu yapmak çok kolay.

Hocam başvuru yapıp PDF'i arena bilgisayara gönderdim bir de Hepsiburada size 2 3 iş günü içinde dönüş yapacağız gibi bir şey dedi arena bilgisayarada muadili yoksa daha üst model teklif edin yazmıştım o da yok dediler şimdi de neyse üstünün parası vereyim üst modelini gönderin yazdım cevap bekliyorum.

Hocam başvuru yapıp PDF'i arena bilgisayara gönderdim bir de Hepsiburada size 2 3 iş günü içinde dönüş yapacağız gibi bir şey dedi arena bilgisayarada muadili yoksa daha üst model teklif edin yazmıştım o da yok dediler şimdi de neyse üstünün parası vereyim üst modelini gönderin yazdım cevap bekliyorum.

Emin değilim, ekteki görselden hareketle yapılacak en mantıklı hareket, size teklif ettikleri ürün değişimi kabul etmek olacaktır. Tahminim, tüketici hakem heyetinden en fazla ürüne ödediğiniz bedel kadar para alabilirsiniz. Çünkü fazlasını neden versinler?
Ürünün fiyatı artmış olabilir fakat bu artıştan kimse sorumlu tutulamaz.

Fakat Hepsiburada, müşteri memnuniyetine önem veren bir firma. Belki daha iyisini tekli eder.

Dosya Ekleri

• IMG_20230530_204250~2.jpg
    IMG_20230530_204250~2.jpg
    156,6 KB · Görüntüleme: 40
Emin değilim, ekteki görselden hareketle yapılacak en mantıklı hareket, size teklif ettikleri ürün değişimi kabul etmek olacaktır. Tahminim, tüketici hakem heyetinden en fazla ürüne ödediğiniz bedel kadar para alabilirsiniz. Çünkü fazlasını neden versinler?
Ürünün fiyatı artmış olabilir fakat bu artıştan kimse sorumlu tutulamaz.

Fakat Hepsiburada, müşteri memnuniyetine önem veren bir firma. Belki daha iyisini tekli eder.

Hepsiburada fareu aldığım fiyatı teklif etti reddettim galiba o farenin aynısını alamayacağım geriye artık öyle düşünmeye başladım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı