Garbage Cleaner virüsü nasıl temizlenir?

Daha fazla  
Arkadaşlar lütfen yardım edin. Üniversite eğitimin için gerekli olan altuism programını yukleyecektim ama Garbage Cleaner diye bir virüs yükledim. Virüsü silmeye çalışınca PC reset atıyor ve internet çalışmıyor. Bazı oyunlarim ve programlarım da silindi. @Murat5038

Arkadaşlar lütfen yardım edin. Üniversite eğitimin için gerekli olan altuism programını yukleyecektim ama Garbage Cleaner diye bir virüs yükledim. Virüsü silmeye çalışınca PC reset atıyor ve internet çalışmıyor. Bazı oyunlarim ve programlarım da silindi. @Murat5038
Format atmaktan başka çaren yok gibi.

Arkadaşlar. Üniversite eğitimin için gerekli olan altuism programını yukleyecektim ama garbage cleaner diye bir virüs yükledim. Virüsü silmeye çalışınca PC reset atıyor ve internet çalışmıyor. Bazı oyunlarim ve programlarım da silindi. @Murat5038

Sistem geri yükleme yap ben öyle yapıyorum virüs bulaşınca virüsün bulaşmadan önceki tarihe geri yükle.

Güvenli Mod' a geç.

Sonrasında MBAM + KIS 2021 + NPE ile tarama yap. Güvenli Mod Ağ modunda olması lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı