Garbage Cleaner virüsü nasıl temizlenir?

Dediğiniz yaptım ve interneti girmeyi başardım. Masaüstünde virüsün simgesi görünmüyor ancak silinmiş midir? Sanırım tarama yapmam gerekecek.

Güvenli moda nasıl geçerim?

Büyük ihtimalle silindi fakat yine de tarama yap. Güvenli moda geçmene gerek kalmadı Kaspersky indir deneme sürümünü başlat tarama yap.

1607965565907.png

@The Destroyer

Evet bu fidye virüsü eğer önemli dosyalarınıza dokunmadıysa çok sıkıntı olmaz senin için tarama yap. https://www.kaspersky.com.tr/home-s...EL9D2HIYo_eqLbCfovb_5DIm9T88noEhoCMn8QAvD_BwE
Tamam hocam çok teşekkür ederim. Önemli dosya yoktu. Bana oyunlarımı, ders programlarımı tekrar indirme zahmetinde bulundurması dışında yani. Analarına küfür edeyim bunların ya. :D Şu an sosyalde olmasam söverdim de neyse. Umarım ban yemem. Boş işler, enayiydim ben zaten ya gidip para vereceğim. Yemin ediyorum okul programları yüklerken oldu. Korsan oyundan olsa gram üzülmem. Allah belasını versin bunu yapanların.
Bu arada güvenli moda nasıl geçebilirim acaba?

Bu arada güvenli moda nasıl geçebilirim acaba?

Milgisayara hard reset atıp açılırken Windows'u normal olarak başlat yerine güvenli mod u seçeceksin ama hard reset dışında o ekrana gelmenin bir yolu var mı bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı