B Berk Alpay Hectopat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 167 7 Ocak 2022 #81 14kero dedi: 9 yıldır parmağımın çevresindeki eti kopartıyorum. Çok fazla ürün kullandım ama hala tam olarak kurtulamadım. + + Genişletmek için tıkla... Acaba kurtulmak için bir şey hala bulamadınız mi? Bende de o problemler var ve istesem de durduramıyorum.
14kero dedi: 9 yıldır parmağımın çevresindeki eti kopartıyorum. Çok fazla ürün kullandım ama hala tam olarak kurtulamadım. + + Genişletmek için tıkla... Acaba kurtulmak için bir şey hala bulamadınız mi? Bende de o problemler var ve istesem de durduramıyorum.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.494 Makaleler 3 Çözümler 89 7 Ocak 2022 #82 Gözümün sürekli kadınların malum yerine bakması... Sürprizbozan Elimde olan bir şey değil.
3 329112 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 781 Makaleler 4 Çözümler 7 7 Ocak 2022 #83 Maxtoric dedi: Gözümün sürekli kadınların malum yerine bakması... Sürprizbozan Elimde olan bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Ergenlik problemleri gecer yakinda.
Maxtoric dedi: Gözümün sürekli kadınların malum yerine bakması... Sürprizbozan Elimde olan bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Ergenlik problemleri gecer yakinda.
Burakk235 Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 417 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #84 Kücükken hep kablo kemiriyordum.
Margot Robbie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 1.328 Çözümler 6 Yer Queensland Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #85 Kısa tırnak fobisi. Kötü el fobisi.
3 329112 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 781 Makaleler 4 Çözümler 7 7 Ocak 2022 #86 Burakk235 dedi: Kücükken hep kablo kemiriyordum. Genişletmek için tıkla... Siz gene birakmissiniz. Ben halen kemiriyorum. Margot Robbie dedi: Kısa tırnak fobisi. Kötü el fobisi. Genişletmek için tıkla... Bende uzun tirnaklardan korkuyorum. Hep tirnaklarim kisa.
Burakk235 dedi: Kücükken hep kablo kemiriyordum. Genişletmek için tıkla... Siz gene birakmissiniz. Ben halen kemiriyorum. Margot Robbie dedi: Kısa tırnak fobisi. Kötü el fobisi. Genişletmek için tıkla... Bende uzun tirnaklardan korkuyorum. Hep tirnaklarim kisa.
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 7 Ocak 2022 #87 mustaine dedi: Daha önce burada konu açmıştım bunun hakkında. Babam odama girdiğinde ne olursa olsun Alt+Tab atıyorum. Yanlış anlaşılıyor haliyle Genişletmek için tıkla... Benim için büyük sıkıntı olurdu, utanırdım.
mustaine dedi: Daha önce burada konu açmıştım bunun hakkında. Babam odama girdiğinde ne olursa olsun Alt+Tab atıyorum. Yanlış anlaşılıyor haliyle Genişletmek için tıkla... Benim için büyük sıkıntı olurdu, utanırdım.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #88 gamecover dedi: Benim için büyük sıkıntı olurdu, utanırdım. Genişletmek için tıkla... Utanıyorum zaten ama peder geliyor, kısa bir sorguya çekiyor. Ben de gösteriyorum ne yaptığımı. Uzlaşıyoruz ve odadan uğurluyoruz
gamecover dedi: Benim için büyük sıkıntı olurdu, utanırdım. Genişletmek için tıkla... Utanıyorum zaten ama peder geliyor, kısa bir sorguya çekiyor. Ben de gösteriyorum ne yaptığımı. Uzlaşıyoruz ve odadan uğurluyoruz
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.494 Makaleler 3 Çözümler 89 7 Ocak 2022 #89 329112 dedi: Ergenlik problemleri gecer yakinda. Genişletmek için tıkla... 16 yaşındayım ama 14 yaşında başladı. İnşallah geçer çünkü kendimden utanmaya başladım.
329112 dedi: Ergenlik problemleri gecer yakinda. Genişletmek için tıkla... 16 yaşındayım ama 14 yaşında başladı. İnşallah geçer çünkü kendimden utanmaya başladım.
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 7 Ocak 2022 #90 mustaine dedi: Utanıyorum zaten ama peder geliyor, kısa bir sorguya çekiyor. Ben de gösteriyorum ne yaptığımı. Uzlaşıyoruz ve odadan uğurluyoruz Genişletmek için tıkla... Babamla konuşmak daha büyük utanç.
mustaine dedi: Utanıyorum zaten ama peder geliyor, kısa bir sorguya çekiyor. Ben de gösteriyorum ne yaptığımı. Uzlaşıyoruz ve odadan uğurluyoruz Genişletmek için tıkla... Babamla konuşmak daha büyük utanç.