Garip alışkanlıklarınız nelerdir?

• Konuyu başlatan 329112
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 134
  • Görüntüleme 7.797
Tarayıcıyı her açtığımda YouTube Studio'ya girerim.
Gece yatmadan önce kesinlikle lavaboya girer ihtiyacımı gideririm(eskiden hastalığım vardı o zamandan kalma alışkanlık).
Telefonumu gün içerisinde asla şarj etmem. Şarjı yetecek şekilde kullanmaya özen gösteririm.
Toplum içinde arabesk müzik dinleyen ve söyleyen insanlara hakaret etmekten(uyardıktan sonra devam ederse) büyük keyif alırım. İnsanların ruh halini kötü etkileyen şeylerden nefret ederim.
Sigarayı bıraktığımdan beri cebimde 1 paket sigara taşırım. Paket uzun zamandır açılmadı.
Kot pantolon giydiğimde bozuk paraları kesinlikle sağ cebin üzerindeki küçük cebe koyarım.
Yanımda kadınlar hakkında iğrenç yakıştırma yapan insanlara tokat atarım.
Kitapların önce son sayfasını okur sonra başından okumaya başlarım.

Animelerden nefret ederim ama bu ortak nokta 3 oldu.
Genelde karakterimi eğer film istediğim gibi bitmediyse eklerim.

Zaten yapmak için yapılmış animeleri izlemiyorum, güzel kurgusu ve evreni olanları izliyorum. Birisi öldüğünde ya da yakıştırdığım kişiye aşık olmadığında falan deliriyorum resmen.

Ama bazen canım sıkılır eklerim.
Şu an kafamda ciddi ciddi Spider-Man homecaming üçlemesini kendi karakterimle baştan kurguladım.
Hatta üstüne sıfırdan 2 film yazdım aklımda.
acaba bu karakteri Marvel'a satmak mümkün mü?
ciddi soruyorum?

Alabilirler.

Gece yatmadan önce kesinlikle lavaboya girer ihtiyacımı gideririm(eskiden hastalığım vardı o zamandan kalma alışkanlık).

Bazen aklıma geliyor, hemen yapıyorum sonra yatamıyorum.

Toplum içinde arabesk müzik dinleyen ve söyleyen insanlara hakaret etmekten(uyardıktan sonra devam ederse) büyük keyif alırım.

Uğraşmamak için kendimi baskılarım.

Kot pantolon giydiğimde bozuk paraları kesinlikle sağ cebin üzerindeki küçük cebe koyarım.

Ben sığmadığı için bozuk para taşımıyorum.

Yanımda kadınlar hakkında iğrenç yakıştırma yapan insanlara tokat atarım.

Keşke uğraşabilsem.

Kitapların önce son sayfasını okur sonra başından okumaya başlarım.

Ben sırf sevdiğim için filmlerini özetlerini izler, kitapların özetlerini okur ve spoiler yemekten büyük haz duyarım.

Animelerden nefret ederim ama bu ortak nokta 3 oldu.
Genelde karakterimi eğer film istediğim gibi bitmediyse eklerim.
Ama bazen canım sıkılır eklerim.
Şuan kafamda ciddi ciddi SpiderMan Homecaming üçlemesini kendi karakterimle baştan kurguladım.
Hatta üstüne sıfırdan 2 film yazdım aklımda.
Acaba bu karakteri Marvel'a satmak mümkün mü?
Ciddi soruyorum?
Ben de "Filmin şurası şöyle olsaydı" diyenlerden alışkanlık olarak nefret ederim. Kurgusal bir karakter için farklı yollar yazmak eğlenceli olsa da, bunu o kurgusal karakter Spidermanmiş, şuymuş, buymuş diye yapmam. O karakterin niteledikleri, bana bir fikir verdiği için yaparım. Genelde insanlar akla ilk gelebilecek saçmalıkları, istedikleri bir kurgunun ilerlemesine katmak istiyor. Belki ilk gelecek olanı değil de, üçüncüyü, beşinciyi düşünen kimse de kendini zeki sanıyor. Bu işin sonu yoktur. Orasının öyle olmasını istemek, tüm filmi senin yapmanla hemen hemen aynı şeydir. Düşüncelerinle yeterince eğlenemediğin için o filme gidiyorsun. O filmi de kendi düşüncene dönüştürmeye çalışmak, hiç akıllıca değil.

Ben de "Filmin şurası şöyle olsaydı" diyenlerden alışkanlık olarak nefret ederim. Kurgusal bir karakter için farklı yollar yazmak eğlenceli olsa da, bunu o kurgusal karakter Spidermanmiş, şuymuş, buymuş diye yapmam. O karakterin niteledikleri, bana bir fikir verdiği için yaparım. Genelde insanlar akla ilk gelebilecek saçmalıkları, istedikleri bir kurgunun ilerlemesine katmak istiyor. Belki ilk gelecek olanı değil de, üçüncüyü, beşinciyi düşünen kimse de kendini zeki sanıyor. Bu işin sonu yoktur. Orasının öyle olmasını istemek, tüm filmi senin yapmanla hemen hemen aynı şeydir. Düşüncelerinle yeterince eğlenemediğin için o filme gidiyorsun. O filmi de kendi düşüncene dönüştürmeye çalışmak, hiç akıllıca değil.
Mantıklı ama zevk işi.
Ben kendi karakterimi koyuyorum dedim ama.
Film üzerinde çok oynamam.
Misal SpiderMan NWH sonunu sevmedim ama elemedim aklımda.
Sonunda olanlar benim aklımda sıfırdan yazdığım filmde normale dönecek ama...
Gibi gibi...
(Ama benim gibi filmin sonunu beğenmeyen kişilerden biri de Tom Holland.
O da benim gibi sounda üniversiteye beraber mutluca gitmelerini hayal etmiş.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı