Garnizonda neden asker eksilir?

Garnizondaki askerler nasıl besleniyor ki? Ticarete girip sürekli bişeyler satıyorum şehre. Garnizon kapasitesini ise aşmıyorum, hayli fazla yer var çünkü hala. Anlamadım. Yine detaylı bakarım oyuna girdiğimde.

Askerleri yerleştirdiğin yerdeki yiyecek üretimine bak. Orada - üretim varsa yemek eninde sonunda biter, oradakiler de gider. İstersen mod sitelerinde elindeki tahılları yerleşim yerinin deposuna koymanı sağlayan bir mod var, üretimi + yapamıyorsan bir süre idare edersin.

Kardeşim tam anlamadım bunu, üretim varsa mı yemek biter? üretim olmazsa mı? ve ben ne yapmalıyım tam olarak garnizonda kalanların aç kalmamaları için?

Gayet basit, kale ya da şehrin yemek üretimi hep pozitifte olmalı. Yemek üretimin, tüketimden azsa -1, -2 diye yazar bu durumda da ambardaki yiyecek biter. Aç kaldıklarında da giderler.
Başka yerlerden yiyecek alıp alıp götürdüm şehre, şuan normale döndü. Şehri yönet kısmında en alttaki sulama seçeneğinede tıkladım bir kere. Sormak istediğim, bu sulama simgesine hergün gidip dokunmak mı gerekiyor, yoksa ben değiştirene kadar kendisi hergün suluyor mu? Çünkü kuyrukta başka işlemde yok, şehirdeki herşey son seviyede zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı