Jasuru Megapat Katılım 29 Mayıs 2017 Mesajlar 933 Makaleler 1 Çözümler 1 13 Mayıs 2021 #1 Oyunda Single'da harita açtığımda yüklenirken. Kaynaklar başlatılıyor diyor. Öyle kalıyor.
E Erenla Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 906 Makaleler 9 Çözümler 5 13 Mayıs 2021 #2 Belki oyunun exe dosyasının uyumluluk ayarını değiştirmek sorunu çözebilir hocam. Artı 0 Eksi
Chomusuke Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 1.496 Çözümler 6 13 Mayıs 2021 #3 Steam'den oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi? Genelde çözülüyor bunu uyguladıktan sonra. Artı 0 Eksi
KS KS Jasuru Megapat Katılım 29 Mayıs 2017 Mesajlar 933 Makaleler 1 Çözümler 1 13 Mayıs 2021 #4 Chomusuke dedi: Steam'den oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi? Genelde çözülüyor bunu uyguladıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Erenla dedi: Belki oyunun exe dosyasının uyumluluk ayarını değiştirmek sorunu çözebilir hocam. Genişletmek için tıkla... Oyunun başka sürümünü kullanıyorum normaline dönüp bakacağım onu da denerim. Artı 0 Eksi
Chomusuke dedi: Steam'den oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi? Genelde çözülüyor bunu uyguladıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Erenla dedi: Belki oyunun exe dosyasının uyumluluk ayarını değiştirmek sorunu çözebilir hocam. Genişletmek için tıkla... Oyunun başka sürümünü kullanıyorum normaline dönüp bakacağım onu da denerim.