En son WWE 2K19'a Cheat Engine yardımıyla para hilesi yapmıştım ardından Garry's Mod'a girdiğimde bu hatayı aldım. Oyunu açtığımda bekleme ekranında birkaç saniye duruyor ve beni oyundan atıp bu hatayı veriyor çözümü nedir?
CS:Source'a 19 TL verebileceğimden emin değilim onun dışında 6-7 tane öge sildim halen sorun çözülmüş değil. Sorunu çözdüm, görev yöneticisini açıp Steam işlemlerini tek tek kapattım Steam'a tekrar giriş yaptım ve oyuna girdim. Benim gibi bu tarz hatalar alan arkadaşlar mutlaka denesin.
Aslında hatada ne yapman gerektiği yazıyor. Atölye ile ilgili bir şey falan ekli ise kaldır. Ben bu hatayı bozuk atölye eklentilerinde dolayı alıyordum.
CS:Source'a 19 TL verebileceğimden emin değilim onun dışında 6-7 tane öge sildim halen sorun çözülmüş değil. Sorunu çözdüm, görev yöneticisini açıp Steam işlemlerini tek tek kapattım Steam'a tekrar giriş yaptım ve oyuna girdim. Benim gibi bu tarz hatalar alan arkadaşlar mutlaka denesin.
görev yöneticisini açıp Steam işlemlerini tek tek kapattım Steam'a tekrar giriş yaptım ve oyuna girdim. Benim gibi bu tarz hatalar alan arkadaşlar mutlaka denesin.