Çözüldü Garry's Mod Engine Error hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

KARMA89

Kilopat
Makaleler
1
En son WWE 2K19'a Cheat Engine yardımıyla para hilesi yapmıştım ardından Garry's Mod'a girdiğimde bu hatayı aldım. Oyunu açtığımda bekleme ekranında birkaç saniye duruyor ve beni oyundan atıp bu hatayı veriyor çözümü nedir?

393404

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dostum bu sorun genellikle atölye deki modlar dan kaynaklanıyor. Eğer Cs:Source indirirsen düzelebilir
CS:Source'a 19 TL verebileceğimden emin değilim onun dışında 6-7 tane öge sildim halen sorun çözülmüş değil. Sorunu çözdüm, görev yöneticisini açıp Steam işlemlerini tek tek kapattım Steam'a tekrar giriş yaptım ve oyuna girdim. Benim gibi bu tarz hatalar alan arkadaşlar mutlaka denesin.
Dostum bu sorun genellikle atölye deki modlar dan kaynaklanıyor. Eğer CS:Source indirirsen düzelebilir

Dostum bu sorun genellikle atölye deki modlar dan kaynaklanıyor. Eğer Cs:Source indirirsen düzelebilir
CS:Source'a 19 TL verebileceğimden emin değilim onun dışında 6-7 tane öge sildim halen sorun çözülmüş değil. Sorunu çözdüm, görev yöneticisini açıp Steam işlemlerini tek tek kapattım Steam'a tekrar giriş yaptım ve oyuna girdim. Benim gibi bu tarz hatalar alan arkadaşlar mutlaka denesin.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı