N NIKTOfili_9 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #1 Garry's Mod'da nasıl NPC'leri sandalye koltuk vs. oturtabiliyoruz? Eğer oyunun kendisinde yoksa modunu söyleyebilir misiniz?
Garry's Mod'da nasıl NPC'leri sandalye koltuk vs. oturtabiliyoruz? Eğer oyunun kendisinde yoksa modunu söyleyebilir misiniz?
Çözüm S Silinen üye 311895 21 Şubat 2022 NIKTOfili_9 dedi: Eklemler hangi mod ile geliyor öyle bir sekme göremedim. Genişletmek için tıkla... Eklemler mod değil NPC'ye sağ tıklayıp düzenle şekilde yapabilmen lazım.
NIKTOfili_9 dedi: Eklemler hangi mod ile geliyor öyle bir sekme göremedim. Genişletmek için tıkla... Eklemler mod değil NPC'ye sağ tıklayıp düzenle şekilde yapabilmen lazım.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 21 Şubat 2022 #2 İskelet yapısı ile oturtma şeklini ayarlıyorsun. Eklemler ile. NPC'ye sağ tıkla orada çıkması lazım. Artı 0 Eksi
KS KS N NIKTOfili_9 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #3 Silinen üye dedi: İskelet yapısı ile oturtma şeklini ayarlıyorsun. Eklemler ile. NPC'ye sağ tıkla orada çıkması lazım. Genişletmek için tıkla... Eklemler hangi mod ile geliyor öyle bir sekme göremedim. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: İskelet yapısı ile oturtma şeklini ayarlıyorsun. Eklemler ile. NPC'ye sağ tıkla orada çıkması lazım. Genişletmek için tıkla... Eklemler hangi mod ile geliyor öyle bir sekme göremedim.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 21 Şubat 2022 #4 NIKTOfili_9 dedi: Eklemler hangi mod ile geliyor öyle bir sekme göremedim. Genişletmek için tıkla... Eklemler mod değil NPC'ye sağ tıklayıp düzenle şekilde yapabilmen lazım. Artı 0 Eksi Çözüm
NIKTOfili_9 dedi: Eklemler hangi mod ile geliyor öyle bir sekme göremedim. Genişletmek için tıkla... Eklemler mod değil NPC'ye sağ tıklayıp düzenle şekilde yapabilmen lazım.
wert Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 425 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #5 NIKTOfili_9 dedi: Eklemler hangi mod ile geliyor öyle bir sekme göremedim. Genişletmek için tıkla... C ye basılı tut. NPC'ye sağ tıkla. Artı 1 Eksi
NIKTOfili_9 dedi: Eklemler hangi mod ile geliyor öyle bir sekme göremedim. Genişletmek için tıkla... C ye basılı tut. NPC'ye sağ tıkla.