A arda burak2 Femtopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #1 Garry's Mod'u acarken Steam hata error veriyor X86 başlıklı.
TheSekai Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 611 Çözümler 7 16 Kasım 2024 #2 Garrs mod Steam ayarlarından betalar seçeneğindeki kutucuktan Chromium seçeneğini seçip tekrardan deneyin. Artı 0 Eksi
Garrs mod Steam ayarlarından betalar seçeneğindeki kutucuktan Chromium seçeneğini seçip tekrardan deneyin.
KS KS A arda burak2 Femtopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #3 TheSekai dedi: Garrs mod Steam ayarlarından betalar seçeneğindeki kutucuktan Chromium seçeneğini. Genişletmek için tıkla... TheSekai dedi: Garrs mod Steam ayarlarından betalar seçeneğindeki kutucuktan Chromium seçeneğini seçip tekrardan deneyin. Genişletmek için tıkla... Şu an deniyorum bir de her oyunu acisimda oyun dogrulaniyor. TheSekai dedi: Garrs mod Steam ayarlarından betalar seçeneğindeki kutucuktan Chromium seçeneğini seçip tekrardan deneyin. Genişletmek için tıkla... Oldu çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
TheSekai dedi: Garrs mod Steam ayarlarından betalar seçeneğindeki kutucuktan Chromium seçeneğini. Genişletmek için tıkla... TheSekai dedi: Garrs mod Steam ayarlarından betalar seçeneğindeki kutucuktan Chromium seçeneğini seçip tekrardan deneyin. Genişletmek için tıkla... Şu an deniyorum bir de her oyunu acisimda oyun dogrulaniyor. TheSekai dedi: Garrs mod Steam ayarlarından betalar seçeneğindeki kutucuktan Chromium seçeneğini seçip tekrardan deneyin. Genişletmek için tıkla... Oldu çok teşekkür ederim.
TheSekai Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 611 Çözümler 7 16 Kasım 2024 #4 Çalıştığına sevindim iyi oyunlar dilerim. Artı 0 Eksi