Garsonluk için ayakkabı önerisi

Risale

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar,

Şu sıralar garsonluk yapıyorum. Malum, 12-13 saat ayakta dikiliyoruz. Oturmak yok. Haliyle bir süre sonra ayakları dayanılmaz bir ağrı kaplıyor. Sebepleri hem alışkın olmamam hem de ayakkabı diye düşünüyorum. Replika bir airforce kullanıyorum. Sizden ricam, ağrılarımı az da olsa hafifletecek, biraz daha iyi durumda olmamı sağlayacak ayakkabı önerisi vermenizdir. Ancak maalesef yine replika alabilirim. Ona göre öneri yapma şansınız varsa çok memnun olurum.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yine replika yerine biraz daha bütçe artırıp Asics marka ayakkabı bakmanızı öneririm. 3 bin civarına düzgün rahat bir şey almış olursunuz. Airforce orijinali zaten o kadar rahat bir ayakkabı değil üstüne replikası 12 saat çalışma temposunda eziyet oluyordur.

Yine replika yerine biraz daha bütçe artırıp Asics marka ayakkabı bakmanızı öneririm. 3 bin civarına düzgün rahat bir şey almış olursunuz. Airforce orijinali zaten o kadar rahat bir ayakkabı değil üstüne replikası 12 saat çalışma temposunda eziyet oluyordur.
Kesinlikle hocam. Çekilmez bir çile oluyor. Anladığım kadarıyla replika ile olacak iş değil. Bir süre daha çalıştıktan sonra uygun bir orijinal almam gerekiyor sanırım. Teşekkür ederim. 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı