Garuda Linux nasıldır?

Zorlamaz performans verir kurabilirsin Garuda oyun için ideal. Kurarken hata alırsan yardımcı olurum sen Garuda'yı sevdin vazgeçirmeye çalışmayayım kuralım.

Zorlamaz tam performans verir kurabilirsin Garuda oyun için ideal.
Hocam garuda ne kadar ram tüketir? Bide bu videodaki adımlarla aynı ilerleyebilir miyim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yardım ederim kurulum aşamasında. Çok RAM tükenmez 8 GB için ideal. Win'den az tükeneceği kesin.

Siz ISO'yu balenaEtcher ile yazdırın boot edin yardımcı olurum dualboot mu yoksa tam disk mi yapacaksın?

Yardım ederim kurulum aşamasında. Çok RAM tükenmez 8 GB için ideal. Win'den az tükeneceği kesin.

Siz ISO'yu balenaEtcher ile yazdırın boot edin yardımcı olurum dualboot mu yoksa tam disk mi yapacaksın?

Tam disk yapacağım, Linux bu kadar güzel arayüze sahip olduğunu bilmiyordum. Bir de bunu yapacağım ama hiçbir fikrim yok, nasıl yapacağımdan. Biraz araştırıp sizden yardım alırım hocam. Laptop anakarta gömülü geliyor Windows umarım sorun yaratmaz. Bir de attığım videoda kurulum aşamasına kadar onun yaptığı gibi ilerleyeceğim, sorun olur mu? Hızlı boot yaparak ilerlesem sorun olmaz herhalde.

Siz kurun çok RAM tüketirse masaüstü ortamınızı değiştiririz en kötü. Ben EndeavourOS kullanıyorum. GNOME masaüstü ile 1.5 GB RAM tüketiyor. Sonra Cinnamon geçtim 500-600 MB civarına düştü. Gerekirse size de aynı işlemi yaparız.

Tüm diski Linux yapabilirsin dönmek istersen mesela yazdırırız sonra Linux da böyle sorunlar çekmezsin balenaEtcher ile yazdırın ISO'yu bokt edin yardım edeyim.
Hocam geçersem perşembe günü geçeceğim, şuan yapamam. Linux geçeceğim ama ben laptop format atacaktım. Linux geçerken herşey siliniyor mu?

Hocam neden bu kadar az ram tüketiyor, normal mi?

Hocam geçersem perşembe günü geçeceğim, şu an yapamam. Linux geçeceğim ama ben laptop format atacaktım. Linux geçerken her şey siliniyor mu?

Hocam neden bu kadar az RAM tüketiyor, normal mi?

Cinnamon hafif normal. Dualboot yaparsan ikisini de kullanırsın tüm diski Linux da yapabilirsin

Plasma 2 GB tüketiyor GNOME Endeavour OS ile nasıl o kadar az helal olsun

Hocam neden bu kadar az ram tüketiyor, normal mi?
Windows'da ki saçma sapan servisler olmadığı için. Ayrıca Gnome ile Cinnamon arasında tasarım farkı var. Gnome çok daha modern, animasyon dolu bir masaüstü ortamı. Cinnamon ise Windows'a benziyor.

Cinnamon hafif normal. Dualboot yaparsan ikisini de kullanırsın tüm diski Linux da yapabilirsin

Plasma 2 GB tüketiyor GNOME Endeavour OS ile nasıl o kadar az helal olsun
Htop ile kontrol ediyorum. Sistemin kendi izleyicisinden bakınca fazla gözüküyor nedense. GNOME'de bazen 900'leri bile gördüm. Belki kullandığım eklentiler yüzündendir bilmiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…