Şu an Linux dağıtımım Garuda Linux öylesine geçtim bir sorunum yok fakat Windows geri dönmem gerek. USB'de Ventoy kurulu Windows 11 ISO dosyasını içine attım. Bundan sonra ne yapmam gerekli?
Secure Boot kaynaklı olduğunu sanmam, kapalı olduğunu belirtmişsiniz zaten. ISO'yu Microsoft'un kendi sitesinden indirdiğinizi varsayıyorum.
Uup dump sitesinden yeni ISO indirin, içindeki Linux için belirtilen dosyayı çalıştırmanız yeterli olması gerek. Daha sonra 'ISOFOLDER" isimli klasörden ISO dosyasını alıp Ventoy'a atın ve deneyin eğer olmaz ise WoeUSB ile yazdırın.
Secure Boot kaynaklı olduğunu sanmam, kapalı olduğunu belirtmişsiniz zaten. ISO'yu Microsoft'un kendi sitesinden indirdiğinizi varsayıyorum.
Uup dump sitesinden yeni ISO indirin, içindeki Linux için belirtilen dosyayı çalıştırmanız yeterli olması gerek. Daha sonra 'ISOFOLDER" isimli klasörden ISO dosyasını alıp Ventoy'a atın ve deneyin eğer olmaz ise WoeUSB ile yazdırın.
This release incorporates the following changes: 💦 Refactoring Changes that are mostly not noticeable, but improve the overall design for future conveniences: We've revamped the print_help functio...
github.com
Buradan bash dosyasını indirip masaüstünüzde bir klasör oluşturun ve ISO ile beraber içine atın daha sonra alttaki kodu yazıp çıktıyı paylaşın: