Kurulum ekranında eski görünüme dönme adlı bir seçenek var mı?
Varsa onu deneyin.
Ventoy arayüzü geliyor ama oradan Windows ISO dosyasını seçip boot in normal mode deyince dediğim siyah ekran geliyor
Wım boot modunda çalıştırın. Daha sonra karşınıza ilerleme ekranı gelecek, ilerleme bitince otomatik başlatacak.
Hayır diskte sorun yok, kurulumda ilk 5 adım içerisinde karşılaşmanız lazım dikkatli bakın.Hayır yok acaba diskte mi sorun var.
Wım boot modunda çalıştırın. Daha sonra karşınıza ilerleme ekranı gelecek, ilerleme bitince otomatik başlatacak.
Hayır diskte sorun yok, kurulumda ilk 5 adım içerisinde karşılaşmanız lazım dikkatli bakın.
WoeUSB nasıl yükleyebilirim?Secure Boot kaynaklı olduğunu sanmam, kapalı olduğunu belirtmişsiniz zaten. ISO'yu Microsoft'un kendi sitesinden indirdiğinizi varsayıyorum.
Uup dump sitesinden yeni ISO indirin, içindeki Linux için belirtilen dosyayı çalıştırmanız yeterli olması gerek. Daha sonra 'ISOFOLDER" isimli klasörden ISO dosyasını alıp Ventoy'a atın ve deneyin eğer olmaz ise WoeUSB ile yazdırın.
sudo pacman -S yay
yay -S woeusb
woeusb
Yükleme başarısız!
Error: Unable to create /media/woeusb_source_1733341469_12421 mountpoint directory.
WoeUSB bu hatayı veriyor.
GUI ile kurarken aldım bu hatayı.Önce AUR yardımcısı Yay'ı kuralım:
Kod:sudo pacman -S yay. yay -S woeusb. woeusb
Bunları sırasıyla girince bizi WoeUSB karşılayacak, arayüzden USB aygıtınızı indirdiğiniz ISO dosyasını seçin.
Bunu hangi adımda aldınız, terminal ile mi kuruyorsunuz yoksa GUI ile mi?
sudo parted -l
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.