Gastropanel testi nereden yapılır?

oyuncuberke

Hectopat
Daha fazla  
Bugün her yemekten sonra mide bulantısı ve yine her yemekten sonra sürekli durmadan ağzımdan gaz çıkardığım için doktora gittim. Ultrason, kan ve idrar tahlili istedi ayrıca gastroenterolojiden randevu alıp endoskopi yapılsın dedi ama MHRS'ye bakıyorum asla randevu yok. Biraz araştırma yaptım endoskopi yerine gastropanel testi de yapılabiliyormuş. Ben bu testi nereden yaptırabilirim? Devlet hastaneleri yapıyor mu?

@oyuncuberke sen yine de doktorun dediğini yap gastroenterolojiye sevk etmiş yani yeşil alanı açmış.

Önceki konuda sana yardımcı olması için bilgiler paylaşmıştım ama yine de buraya da yazmak isterim.

Yapacağın şey çevrendeki eğitim araştırma hastanesine MHRS üzerinden randevu talebi açıp kendi telefonunu iletişim adresini güncel tutup yanında bekletmen lazım.

Telefona mesaj geldiği an randevu düşürmeye çalış ve gastroenteroloji doktoruna endoskopi gastroskopi gerekli diye size sevk edildi hocam diyerek talepte bulunabilirsiniz.

Eğer ki vakit kaybetmek istemiyorsanız özel hastanelerde yaptırabilirsiniz. Çünkü yaşadığınız şehrin yoğunluğuna bağlı aylar sonrasına tarih verebilirler endoskopi için.

Size tavsiyem endoskopi gastroskopi olmanız ve gerekirse ilaçlı BT tomografi çektirin rahatsızlığınızın yerinin tespiti için yardımcı işlem olur.

Belki ilerleyen zamanlarda bağırsakta sorun oluşabilir veya oluşmuştur rahatsızlığı görebilmek için kolonoskopi gerekebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı