Gateron Yellow Switch Blue Switch kadar ses cikarir mi?

• Konuyu başlatan Mruo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 3.059
MK61'deki yellow Switch'den mi bahsediyorsunuz? 60 gr olması kötü bir şey değil.

[TRY435.42]GamaKay MK61 wired mechanical keyboard gateron optical Switch pudding keycaps RGB 61 keys hot swappable Gaming keyboard Computer peripherals from computers & Office on Banggood.

Siparis verdimde onceden stokta yokmus onun yerine yellow swtch V2 yolluyorlar ondan sordum farkini.
[TRY435.42]GamaKay MK61 wired mechanical keyboard gateron optical Switch pudding keycaps RGB 61 keys hot swappable Gaming keyboard Computer peripherals from computers & Office on Banggood.

Siparis verdimde onceden stokta yokmus onun yerine yellow swtch V2 yolluyorlar ondan sordum farkini.

Sıkıntı yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı