Gattmoo Crave 68 vs ATK RS6

q3nzyy

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Başlıkta belirttiğim 2 klavye arasında kaldım. Bütçe olarak gattmoo daha iyi olacaktır benim açımdan ama almışken ATK al v.s derseniz kendimi zorlayarak alırım. Bu arada önerileride değerlendirebilirim başka klavye öneriniz varsa. Objektif olarak 2 klavyeyi artıları ve eksileri ile değerlendirirseniz sevinirim hocalarım.

Kes.

Merhaba. Başlıkta belirttiğim 2 klavye arasında kaldım. Bütçe olarak gattmoo daha iyi olacaktır benim açımdan ama almışken ATK al vs derseniz kendimi zorlayarak alırım. Bu arada önerileride değerlendirebilirim başka klavye öneriniz varsa. Objektif olarak 2 klavyeyi artıları ve eksileri ile değerlendirirseniz sevinirim hocalarım.

Kesinlikle RS6.

Merhaba. Başlıkta belirttiğim 2 klavye arasında kaldım. Bütçe olarak gattmoo daha iyi olacaktır benim açımdan ama almışken ATK al vs derseniz kendimi zorlayarak alırım. Bu arada önerileride değerlendirebilirim başka klavye öneriniz varsa. Objektif olarak 2 klavyeyi artıları ve eksileri ile değerlendirirseniz sevinirim hocalarım.

Bütçe nedir?

ATK ile ilgili bazı şikayetler vardı ama onun dengi Ez63te sorunsuz bi klavye değil. Ben olsam bu bütçeyle Xpunk 63, Nuphyx Bh65 yada Real67 alırdım.

@Mantar09

5K eğer ki değiceğinden emin olduğunuz bir modelse 6.5K'ya kadar zorlayabilirim.

ATK ile ilgili bazı şikayetler vardı ama onun dengi EZ63'te sorunsuz bir klavye değil. Ben olsam bu bütçeyle xpunk 63, nuphyx BH65 ya da real67 alırdım.

Hocam real67 araştırırım alabilirim fakat diğerlerinin renk seçenekleri yok veya varsa da tükenmiş.Setupuma siyah renk uymaz mallesef.

Tamamdır hocam sağ ol bu modelide bir değerlendireyim. Gattmoo crave 68 hakkında düşüncelirini de alabilir miyim karar aşamasında ne duysam işime yarar hocam.

Hocam oda güzel klavye fakat minilonun iç yapısı ve hissiyatı biraz daha önde ayrıca bana göre 75 altı klavyenin kullanımı zor F tuşlarını çok kullanıyorum ben o bakımdan da kullanımı daha rahat switch olarak da Gateron jade Pro en iyilerden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı