Gazi tıp vs Ege tıp

Gazideyim ailemden dolayı gitmedim İzmir'e çok uzak geldi onlara orası :) ama memnunum üniversitemden her şey dört dörtlük olmasa da.

Çok geç gördüm ya bir süredir forumda değildim şu an konularını senende öpren notlarını yüksek tut şu an sınav adına yapabileceğin en iyi şet problem paragraf çözmen düzenli konuları zaten ileride tekrar edeceksin güzel bir temel oturtsan yeterli 10'un yazında illa bir şeyler yapayım diyorsan TYT Türkçe ile TYT matematik bitir sana tavsiyem TYT fen ve sosyake başlama unutuyorsun 11 çok toğun çünkü 11 de de 11'i iyi tut konuların 12 de sağlam kalsın AYT yükünü azaltırsın genel olarak bu kadarını yapsan yeterli sınav senene kadar.
Hocam tam olarak neyinden memnun degilsin ben de gazi tip yazmayi dusunuyorum da bir de kadavra yok diyorlar

Hocam tam olarak neyinden memnun degilsin ben de gazi tip yazmayi dusunuyorum da bir de kadavra yok diyorlar.

Kendimize özel bir alanımız yok hastalarla sürekli iç içeyiz hastanenin kalabalık olduğu zamanlar yer bulunmuyor ve programı zor bir fakülte onu anladım bu sene sımavlar biraz geç açıklanıyor bence eksiler buydu kadavra yok evet bir ayak ve bacak bir de üst ekstremite kadavrası var ve durumları pek iyi değil ama inan hiç de önemli değil kadavradan zaten hiçbir şey anlaşılmıyor maketlerden görsellerden çalışmak kat be kat iyi artı olarak not grubu her hafta o haftanın derslerinin notu çıkartılıyor hocanın derste dedikleri bile yazılıyor anatomş hocaları slayt vermiyor mesela o yüzden çok yararlı oluyor güncrl notların yazılması ve pratik derslerde yoklama alınsada teorik yani amfi derslerinde alınmıyor bu çok iyi bir şey çünkü konular ağır ve yeri geliyor derslerden bunaldığın konuların biriktiği ve derse gitmek yerine çalışmak istediğin zamanlar oluyor son hafta komiteye kala çalışmak istiyorsun ve gitmiyorsun okulın da yeri muhteşem kampüsümüz yok ama gazi kampüsü yürüyerek 10 dk yani okuldam sonra kampüse gidebilirsiniz rahatlıkla bir diper artısı da hastanesi herhangi bir rahatsızlığın olduğunda randevu almadan bike gidebiliyorsun doktorlar tıp öğrencilerine öncelik veriyor okuldan çıkıp direkt gidebiliyorsub gitmek istiyorsan gönül rahatlığıyla gidebilirsin egeye gitmediğime hiç pişman değilim iyi ki de gitmişim diyorum illaki her okulun artısı eksisi oluyor çoğu yerde davulun sesi uzaktan hoş geliyor.

Neye göre Gazi daha iyi?
Gerek YKS sıralaması olsun gerek prestij, kalite olsun Ege daha iyi.
Ege, Ankara ile aynı kulvarda yer alıyor. Gazi, Marmara bir alt klasmanda.

Ege ile Gazinin sıralama olarak hiçbir farkı yok. Çapanın bile geldiği sıralama ortada. Gaziyi bizde biraz düşündük ama cazip gelme di. Okulları yarıştırmak çok mantıklı değil. Mezun olunca başarılar biraysele dönüyor. Ege hiçbir koşulda Ankara ve Hacettepe ile aşık atamaz sebebi kapasite falan değil, ege aşırı relaks yetiştiriyor öğrenciyi. Neredeyse en kolay tıplardan birisi. Siz bu şekil yetişen öğrencileri çivi gibi olan ankaratıp la nasıl aynı kefeye koyarsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı