Gazi Üniversitesi fotoğrafınız kabul edilmedi

EZzio Auditore

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar nereye sorayım bilemedim buraya yazdım... Ben Gazi Üniversitesi'nin düzenleyeceği isg sınavına girecektim. Ama az önce bir SMS düştü, fotoğrafımın kabul olunmadığını 10.05.2025 23:59'a kadar değiştirmem gerektiği yazılıydı. Ama siteye hiçbir şekilde giriş sağlayamıyorum. Arkadaşı aradım ona da aynı mesaj gitmiş (ikimizde vesikalık koyduk kayıt olurken) ve o da siteye giriş yapamıyor. Bugün normalde sınav giriş belgelerinin yayınlanacağı gündü (09.05.2025). Acaba herkese mi gitti bu mesaj, sistemsel bir arıza mıdır bir bilginiz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gazi Üniversitesinin bir bürosu falan varsa oraya uğrayın. Ayrıca ais.gazi sitesine de girebilirim. Sistemde geçici yoğunluk olmuş ta girememiş olabilirsiniz. Yoksa site açılıyor da giriş mi yapamıyorsunuz?

Sistemsel bir arıza olma ihtimali çok düşük. Çoğu ihtimalle verdiğiniz fotoğrafta kurallara uymayan bir şey vardı ve o yüzden kabul edilmedi.

Gazi Üniversitesi'nin bir bürosu falan varsa oraya uğrayın. Ayrıca ais. Gazi sitesine de girebilirim. Sistemde geçici yoğunluk olmuş ta girememiş olabilirsiniz. Yoksa site açılıyor da giriş mi yapamıyorsunuz?

Tamamdır hallettim giriş belgemi de aldım, yoğunluktan girememişim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı