Acer Laptoplar upgrade ile garanti dışı kalmıyor

Mavi izler nasıl hocam tam olarak, görüntü yükleme şansınız var mı?
Hocam fotoğrafını çekmesim maalesef. Şöyle anlatayım, vidanın ucundan biraz ortaya doğru, sadece bir tarafı olacak şekilde sanki boyası sökülmüş gibi bir iz. Eğer garantilik işi olmaz diyorsanız yapın gitsin. Yapmasanız bile bir kılıf uydururlae zaten, şahsen İstanbul'da olsam götürürdüm ama uzaktayım. Kargoda bir şey olmayacağı ne malum? O yüzden kafam rahat.

An itibarıyla bozulduğunu öğrendim. Müşteri hizmetlerini aradım, "Acer'in direkt kendilerinin prosedürü böyle, bizim yapabileceğimiz bir şey yok" dediler. Anakarta verilebilecek hasardan dolayı cart curt kolpası sıktılar. Gördüğüm en saçma işlerden biri. Ben Ankara'dayım, kargoya güvenip nasıl göndereceğim? Gönderdim, yaklaşık 1 ay bilgisayar olmayacak. Saçma bir iş.
Ben de Van'dayım. İstanbul'a kargo ile gönderip geri almak 10 günden fazla sürer. Böyle saçma iş mi olur? Firmaya sorduğumda saçma sapan bi' cevap aldım ayrıca. Evet mi dedi hayır mı dedi belli değil.
Konu bayağı eski hocam eskiden sıkıntı çıkarmıyordu son 1 yılda böyle saçma bir şey uygulamaya başladılar. Ancak ücretsiz taktıkları için 1 hafta bekleyip servise taktırılabilir. Zaman kaybettiriyor sadece

Hocam fotoğrafını çekmesim maalesef. Şöyle anlatayım, vidanın ucundan biraz ortaya doğru, sadece bir tarafı olacak şekilde sanki boyası sökülmüş gibi bir iz. Eğer garantilik işi olmaz diyorsanız yapın gitsin. Yapmasanız bile bir kılıf uydururlae zaten, şahsen İstanbul'da olsam götürürdüm ama uzaktayım. Kargoda bir şey olmayacağı ne malum? O yüzden kafam rahat.
Yarın yapar bırakırım, izler dediğiniz gibiyse bi' siyah Flormar işi çözer zaten. Teşekkürler bilgi için

Konu bayağı eski hocam eskiden sıkıntı çıkarmıyordu son 1 yılda böyle saçma bir şey uygulamaya başladılar. Ancak ücretsiz taktıkları için 1 hafta bekleyip servise taktırılabilir. Zaman kaybettiriyor sadece
Van'da olmasam götürür bırakırdım da sadece bir hafta arıza tespiti yapıyormuş beyefendiler. "RAM yükselteceksiniz, ne tespiti" dediğimde prosedür olduğunu söylediler, ürün tedarik ediyorlarmış sözde. Gidiş ve dönüş bile 2 haftadan fazla sürüyor bana, değmez.

Son düzenleme:
Yarın yapar bırakırım, izler dediğiniz gibiyse bi' siyah Flormar işi çözer zaten. Teşekkürler bilgi için

Van'da olmasam götürür bırakırdım da sadece bir hafta arıza tespiti yapıyormuş beyefendiler. "RAM yükselteceksiniz, ne tespiti" dediğimde prosedür olduğunu söylediler, ürün tedarik ediyorlarmış sözde. Gidiş ve dönüş bile 2 haftadan fazla sürüyor bana, değmez.
Kasaya dikkat edin, ben biraz çizdim de. Biraz da tornavidayla vida yerleri çizildi.

Bende yarin 8gbx2 ddr5 ram alacagim banada sokersen birsey olursa garati disi kalir dediler. Riske giriyorum ömrumde ilk defa laptop acacagim eskisi gibi olmadigini gordum de ondan. Benimki oyun bilgisayari degil icini videoda gordum bos birsey yok diye biliriz. Yalniz bataryayi sokuyorlar iyice sarmi o kablosunu cikartmak yeter heralde. Acer işleri eskiden cok yerde servisi vardida simdi kapanmiş kargo parasida bize ait bide servis ucreti alsaba 64gb ram parasi degisecek 16 gb Neymis efendim uyumlu ram takacakmis uyumu ustundeki koddan anlasilir üstündekinin aynisini aldim. Msi dan sokulmus.

Ayrica takmis her 1tb fazla ssd olmaz diyor niye uyumlu olmazmis niye olmuyorki onunda listesini baska yerden buldumdumda 7000okumayi destekliyorsa oyle ssd oneriyor ustundeki 4700 luk nvme ler o kadar hasasmi kingston hynix micron markakar. Çoguda piyasada yok. Problem cikartiyorsa 512 dursun 2 tb 3.5 inc alurim :)

Konuyu hortlatmış olacağım ama az önce aradım dedim RAM'ı sizden satin alsam bizden alsanız bile ileride sorun çıkarsa garanti dışı kalır dedi napak RAM eklemeyelim mi? Böyle saçmalık olur mu? Acer'in servisi çöp dikkatli bir şekilde takıp kullanacaz anlaşılan.

Konuyu hortlatmış olacağım ama az önce aradım dedim RAM'ı sizden satin alsam bizden alsanız bile ileride sorun çıkarsa garanti dışı kalır dedi napak RAM eklemeyelim mi? Böyle saçmalık olur mu? Acer'in servisi çöp dikkatli bir şekilde takıp kullanacaz anlaşılan.

Konuya yazdığım vakitte, yani 9 ay öncesinde, RAM yükseltme yaptım. Acer servisiyle ne kadar görüşsem de inatla garanti bozulur yönünde net bilgi verdi arkadaşlar. Sonrasında termal macun değişikliği, iç temizlik gibi bakımları da yaptım. Cihazda sorun çıkacağını sanmıyorum ama bir daha laptop alacak olsam bu sebepten ötürü kesinlikle Acer almazdım.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı