Gaziantep Üniversitesinde havacılık ve uzay mühendisliği okunur mu?

samsunda da antepte de okuyan tanıdıklarım var hepsi ankara ve istanbulda staj yaptılar
bi tanıdığım ankarada kendi projesini yapıyor
bitanesi thyde çalışıyor baykar aselsan taide de çalışanlar var
ama bu kişiler gece gündüz demeden hatta atölyelerde uyuyarak aynı anda 2 3 tane proje yetiştirmeye çalışan insanlardı gerçekten çok emek verdiler şimdi de ankarada istabbulds yaşıyolarlar
çukurovada makine okuyan bi tanıdığım da kendisini yazılım alanında da grliştirip yurt dışına çıktı
çevremde birçok hocamın itü den odtüden mezun olup da kendini geliştiremeyip iş bulamayan arkadaşları var mühendislik sende bitiyor verdiğinin karşılığını alacaksın
Eğitim açısından memnunlar miydi ?

evet ben hepsiyle konuştum gayet memnunlardı
eğer bilmiyorsan gaziantep üniversitesi eskiden odtünün kampüsüydü sonradan ayrıldırlar
eğitim sisteminde odtü altyapısını kullanıyorlar
birçok takım var katılabileceğin yeni atölyeler yapıyorlar ben orda teknofest için hazırlanmıştım okuyanların yanında memnunlardı
ama her şey en son sana kalmış

Evet ben hepsiyle konuştum gayet memnunlardı
Eğer bilmiyorsan Gaziantep Üniversitesi eskiden ODTÜ'nün kampüsüydü sonradan ayrıldırlar
Eğitim sisteminde ODTÜ altyapısını kullanıyorlar
Birçok takım var katılabileceğin yeni atölyeler yapıyorlar ben orada TEKNOFEST için hazırlanmıştım okuyanların yanında memnunlardı
Ama her şey en son sana kalmış

Bugün tercih günü son ve samsun havacılıktan sonra gazi otomotiv mühendisliğini tercih ettim. Antepte okumak açısından çok kararsız kaldım. Umarım doğru bir karar vermisimdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı