Gaziantep Üniversitesi'ni yazmaya değer mi?

Laweler

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bilgisayar mühendisliği istiyorum ve birden fazla üniversite araştırdım. Aklıma Kocaeli'ne gitmek falan da geldi ama Gaziantep'te akrabalarım var ve kafamı sokacak bir yerin olması iyi olcağından ötürü aklıma orası yattı ve önümde bu tercihi yapabilmem için 7 ay var. Sınava hazırlanıyorum ama sizce Türkiye'de 13. sıralamada yer alan Gaziantep Üniversitesi'ni yazmak gelecekteki kariyerimi olumlu mu, olumsuz mu etkiler?

(Şimdiden cevaplarınız için minnettarım.)

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-13 230229.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-13 230229.png
    14,4 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar mühendisliği istiyorum ve birden fazla üniversite araştırdım. Aklıma Kocaeli'ne gitmek falan da geldi ama Gaziantep'te akrabalarım var ve kafamı sokacak bir yerin olması iyi olcağından ötürü aklıma orası yattı ve önümde bu tercihi yapabilmem için 7 ay var. Sınava hazırlanıyorum ama sizce Türkiye'de 13. sıralamada yer alan Gaziantep Üniversitesi'ni yazmak gelecekteki kariyerimi olumlu mu, olumsuz mu etkiler?

(Şimdiden cevaplarınız için minnettarım.)
Dünya Üniversite Sıralamaları Merkezi (The Center for World University Rankings – (CWUR), tarafından yapılan 2022 – 2023 dönemini kapsayan sıralamada Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) dünya genelinde 1060. sırada yer alırken Türkiye geneli üniversiteler arasında 13. sırada yer alarak büyük bir başarıya imza attı. internette yazılmış bence olabilir

Dostun antepliyim, üniversitemiz Türkiye genelinde ilk defa merkezin içinde yer alan bir üniversite bu yanı güzel. Onun dışında antepde çok okuyan arkadaşım var. Hepsi derslerin çok zor olmasından şikayetçi çünkü daha önce ODTÜ'ye bağlıymış. Bu yüzden dersler sınavlar zorluyormuş hatta kalıyormuş çoğu öğrenci haberin olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı