Gazi'de Yazılım mühendisliği var mı?

1 tanesi mühendislik fakültesinde diğeri ise teknoloji fakültesinde. Teknoloji fakültesi biraz daha uygulamaya dayalı mühendislik fakültesi ise teoriye dayalı. Teknoloji fakültesine meslek lisesi çıkışlılar mtok ile öncelikli girebiliyorlar.

Galıba teknolojı fakutlesıne gireceğim meslek lısesınde okudugum ıcın oraya gırmek cok daha mantıklı olur gıbıme gelıyor orada da dedıgın gıbı yazılım ogretıyorlar değil mi?

Galıba teknolojı fakutlesıne gireceğim meslek lısesınde okudugum ıcın oraya gırmek cok daha mantıklı olur gıbıme gelıyor orada da dedıgın gıbı yazılım ogretıyorlar değil mi?
evet bir fark yok ama siz neden bu kadar yazılıma takıldınız ? Okul size toplamayı öğretir devamı sizde yani kısacası iş sizde bitiyor. Siz kendinizi geliştirmedikçe Udemy gibi platformlardan kurs alıp izlemedikçe saatlerce kodlama yapmadıktan sonra okul ile hiç bir yere gelemezsiniz.Okulda örneğin classlara geliyorlar dönem bitiyor her şey yarım kalıyor yani. O yüzden bana kalsa ben okulda hiç bir şey öğrenmiyorum tamamen kendimi internetten geliştiriyorum.

Evet bir fark yok ama siz neden bu kadar yazılıma takıldınız? Okul size toplamayı öğretir devamı sizde yani kısacası iş sizde bitiyor. Siz kendinizi geliştirmedikçe Udemy gibi platformlardan kurs alıp izlemedikçe saatlerce kodlama yapmadıktan sonra okul ile hiçbir yere gelemezsiniz. Okulda örneğin classlara geliyorlar dönem bitiyor her şey yarım kalıyor yani. O yüzden bana kalsa ben okulda hiçbir şey öğrenmiyorum tamamen kendimi internetten geliştiriyorum.

Yok hocam unıversıtede bilgisayar bolumunde sadece donanım parcaları ogretıyorlar zannetmıstım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı