R ramp Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar, ben telefonumu formatlamıştım ve Gboard klavyem bir türlü silemediğim bir tuş var. Onu nasıl kaldırabilirim? Dosya Ekleri IMG_20230413_234048.jpg 117,5 KB · Görüntüleme: 318 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2023
Arkadaşlar, ben telefonumu formatlamıştım ve Gboard klavyem bir türlü silemediğim bir tuş var. Onu nasıl kaldırabilirim?
WmWAr39 Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 836 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12. Nesil işlemci 500 gb crucial nvme ssd 8 gb ddr4 ram Excalibur g770. Exper 18.5 inç monitör. Piranha x7 mouse. Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #2 Hocam o klavyeden bağımsız ona bastığinızda aşağı iniyor. Artı 0 Eksi
Mustafa_Mert Decapat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 217 Çözümler 4 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #3 O telefonla alakalı birşey. Benim telefonumda üçgen tuşuna basınca klavye aşağıya iniyor. Sizde o tuşa basında aşağıya iniyor. Zaten ona basınca okun yönü değişecektir. Artı 0 Eksi
O telefonla alakalı birşey. Benim telefonumda üçgen tuşuna basınca klavye aşağıya iniyor. Sizde o tuşa basında aşağıya iniyor. Zaten ona basınca okun yönü değişecektir.
KS KS R ramp Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #4 Kaldırmanın yolu yok mu? Artı 0 Eksi
Roverandom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 1.287 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Game Designer 13 Nisan 2023 #5 Xiaomi ise eğer sistem navigasyonu kısmından tam ekran göstergesini gizle diyince kalkıyor. Ama alttaki çubuğu da kaldırıyor. Artı 0 Eksi
Xiaomi ise eğer sistem navigasyonu kısmından tam ekran göstergesini gizle diyince kalkıyor. Ama alttaki çubuğu da kaldırıyor.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 13 Nisan 2023 #6 ramp dedi: Kaldırmanın yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Bir Magisk modülü vardı onu kullandım yön tuşu silindi. Artı 0 Eksi
ramp dedi: Kaldırmanın yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Bir Magisk modülü vardı onu kullandım yön tuşu silindi.
C Cinofi Decapat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #7 Pencere bakıcısı dedi: Bir Magisk modülü vardı onu kullandım yön tuşu silindi. Genişletmek için tıkla... Modülün ismi nedir ya da link atabilir misin Artı 0 Eksi
Pencere bakıcısı dedi: Bir Magisk modülü vardı onu kullandım yön tuşu silindi. Genişletmek için tıkla... Modülün ismi nedir ya da link atabilir misin
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 6 Aralık 2023 #8 Cinofi dedi: Modülün ismi nedir ya da link atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Small-Keyboard-Navbar.zip drive.google.com Artı 0 Eksi
Cinofi dedi: Modülün ismi nedir ya da link atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Small-Keyboard-Navbar.zip drive.google.com
C Cinofi Decapat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #9 Pencere bakıcısı dedi: Small-Keyboard-Navbar.zip drive.google.com Genişletmek için tıkla... Sanki yıllardır beni bekliyormuşsun gibi oldu çok sağ ol hızlıca dönüş yaptın. Artı 0 Eksi
Pencere bakıcısı dedi: Small-Keyboard-Navbar.zip drive.google.com Genişletmek için tıkla... Sanki yıllardır beni bekliyormuşsun gibi oldu çok sağ ol hızlıca dönüş yaptın.