Çözüldü "GDI+ Window (amdow.exe)" yazısı neden çıkar?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

charmelia

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarımı kapatırken "GDI+ Window (amdow.exe)" şeklinde bir dosya gördüm. Malwarebytes ile tam tarama yaptım ve sonuç temiz ancak merak ettim nedir bu?

Çözüm
Zararlı bir yazılım değil, Driver veya yardımcı yazılımının Windows ile uyumsuzluk veya kararsızlık anında kapanma sırasında takılmasıdır. Sık sık oluyorsa, AMD ekran kartı sürücülerinizi DDU ile tamamen kaldırıp, en güncel sürümü yeniden kurmanız bu sorunu çözecektir.
Hocam bu arada bu amdow.exe GPU sorunlarına yol açabiliyor mu? Masaüstüm biraz değişik oldu bugün ama şuanda kontrol ettiğimde AMD Klasörünün içinde olduğunu görüyorum bu uygulamanın yani sanırım tamamen güvenilir

Dosya Ekleri

• görsel_2025-11-15_021025911.png
    görsel_2025-11-15_021025911.png
    366,2 KB · Görüntüleme: 4
Hocam bu arada bu amdow.exe GPU sorunlarına yol açabiliyor mu? Masaüstüm biraz değişik oldu bugün ama şuanda kontrol ettiğimde AMD Klasörünün içinde olduğunu görüyorum bu uygulamanın yani sanırım tamamen güvenilir
Doğrudan ekran kartınızın kendisi olmasa da, GPU'nuzu kontrol eden veya izleyen yardımcı servistir. Normal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı