GE60 0ND BIOS güncelleme (Secure boot olmayanlar)

Maalesef bulamadım, bunun başka bir yolu var mı ? Bu arada sorularımla sıktım biraz kusura bakmayın

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhabalar, öncelikle teşekkür etmek istiyorum yardımlarınız için. Sorun şu ki frimware de sıkıntı olmadı hallettim, biosta da sıkıntı olmadı EFUI legaly yaptım logo disable yaptım düzeldi açıldı derken windowstan sonra garip hata verdi INACDISABLE_BOOT_DEVICE gibi birşeydi sanırsam çünkü gözümün önünden kaldırdım hiç bir türlü düzeltemedim.

Sorun çözüldü:
-Sorunu aldıgım sistem windows10 ve yine format atılmadan aynı sistemden halledildi.

Çözüm:
*Biosa girin
*Advanced ayarlarına girin
*SATA mode selection ayarı [ACHI] olması lazım
*Siz onu [IDE] yapın.
İyi günler.

Merhabalar,

Win8 > Win8.1 > Win10 yollarını seyretmiş Ge60 0ND için de win8 dosyaları geçerli midir?

Teşk.

Hocam msi ge 60 OND 414xtr var bende biosu guncelledim dediginiz gibi. Guncelleme bitti bilgisayari yeniden baslattim ekran gelmiyor ne yapmam lazim yardimci olurmusunuz garanti sureside bitti bilgisayarin disarida biyere goturmeye kalksam dunya kadar para vericem.

Bios'a girebiliyorsan anlattığım diğer işlemleri yapın. Eğer giremiyorsan anlattığım şekilde yapmadığından bios'u çökertmişsin.

Biosu cokerttigimin farkindayim. Eskiden disket surucusuyle biosa yazilim kurulabiliyordu. Cd veya usb ile kurulabilirmi suanda oyle bi yontem olup olmadigini soruyorum. Dual bios yokmu bu anakartlarda jumperi degistirip diger biosa gecsek. Detayli bakmadim icine

Dediğinizden bir şey anlaşılmıyor açıkca anlatın.

Merhaba,

8 ile gelmiş, sırasıyla 8.1 ve windows 10'a yükseltme yapılmış MSI GE60 0ND 453TR için de bu dosyalar üzerinden güncelleme yapabilir miyiz diye sormuştum.

Oldukça geç bir dönüş oldu ama lütfen kusura bakmayın.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…