Dosyalar değil de yöntem kullanılabilir.Burada yazılanlar msi GE 70 OND içinde kullanılabilir mi?
Dosyalar değil de yöntem kullanılabilir.Burada yazılanlar msi GE 70 OND içinde kullanılabilir mi?
Sorun çıkmadı ise kendi firmware dosyanız ile yapabilirsiniz.Ben bios'u önce güncellemişim, şimdi firmware güncellesem olur mu?
Bilen bir yere sormaz veya dolanırsanız dediğiniz gibi zırvalayıp durular."ALLAH SENDEN RAZI OLSUN" günlerdir araştırdım herkes birşey deyip karıştırmış ortalığı, bir sen secure boot olayına açıklama getirmişsin.
Ankara'da değilim yolum düşerse inş. görüşürüzSağol, Ankaradaysan gel yemek ısmarlayayım.
http://dl.msi.com/download_files/frm_exe/nb/w8_1756EMS1.506.zipGe 70 ond bios'u oldu ama firmware olmuyor. Nasıl yapabilirim?
Anlatacak fazla birşey yok, dosya içindekini usb belleğin içine atacaksınız.Evet bu dosyayı indirdim ama yükleyemedim, nasıl yapacağımı bir kez daha anlatabilir misiniz?
Afuwin ile yapmayı denediniz mi?Afuwin tarzı bir program yok mu sistem üzerinden yapabileceğimiz?
Farklı flash bellek ile deneyin. Bootable yapamamış olabilirsiniz anlatımı doğru okuyup uygulayın.İşte sorun tam burada, biostan flash'ı gösteriyorum ama direkt sisteme geçiyor. Flash'ı görmüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.