Sanırım 1 konu altında 2 başlığa ayrılmışınız
,Konu sahibi gx60 vs ge70 20e'yi soruyor,bi arkadaş ge60 vs ge70 i soruyor .d ;
ilk önce gx60 vs ge70'e gelelim.
-Gx60'ın ekran kartı ge70'i ikiye katlar fakat bi arkadaşta bahsetmiş testlerde kullanılan laptopların işlemcileri büyük ihtimal amd 7970m ile tam uyumludur yani i7 ile gtx680m uyumu gibi kriterleri üst düzeydir.Fakat gx60 ta böyle bir işlemci söz konusu olmadığı için(i3'ten biraz yüksek puan almış Gx60'ın işlemcisi) Ge70 daha mantıklı kalıyor.
Ge60 20e vs Ge70 20e'ye gelirsek.
-Ge60 0nd vs Ge70 0nd veya (0nc)yi sorsaydınız sadece ekran farkı derdim ve sizde haklı çıkardınız fakat 20 e serisinde Ge70'e ekstra olarak batery pack ve Ge60 20e den farklı olarak killer2200 ağına ekstra, killer double shot sistemi eklendiği için fiyat kısaca taklalara gelmiştir.Normalde Wi-fi ağı kabloluya göre biraz düşük kaldığı için lag oluşumu artıyordu,killer2200 ağı bu lag oluşumunu engelleyip kablolu kadar hatta daha verimli bir internet bağlantısı sunuyordu.Açıkçası double shot özelliğinin bundan ne farkı var bende bilmiyorum ama killer2200 de yeterli .d
Özetle
-Ge70 Gx60'tan
-Ge70 20e Ge60 20e 'den daha iyi.
Fakat şuanlık baba parası yediğim için bende Ge60 20e yi bekleyeceğim sanırım Ge70 20e ile Ge60 20e arasındaki para farkı 500 Tlyi geçti, babama 3.000 Tl lik laptop al desem internetin 3m lik kablosunu arkama monteler diye düşünüyorum.
Ha birde son yorumu gördüm;
-Sende bendensin sanırım
benim pc'de 7 yıllık .d ve evet freedos olarak geliyor sistemi kullanmak için windows kurman gerekiyor ne yazık ki .tabi bilgisayarı alıp kös kös bakarım diyorsan kurmasanda olur .d sende benim gibiysen ve windows'a para vermeye kıyamıyorsan sahte kurarsın .d