Gear down mode kapattığımda dram hata ışığı yanıyor

Hocam stabilitede herhangi bir kaybım yok hatta OC bile yapabiliyorum belleklerim garantili ama test hala bitmedi ve daha da artarsa diye tedirginim.

Hocam stabilitede herhangi bir kaybım yok hatta OC bile yapabiliyorum belleklerim garantili ama test hala bitmedi ve daha da artarsa diye tedirginim.
1 tane aldıysan zaten testi durdur ve RAM OC ayarlarını değiştir. RAM hakkında şüphen varsa OC'yi geri alıp sadece XMP ayarını açıp MemTest86'ya sok. XMP açtığında bir hata veren RAM ile uğraşmana değmez çünkü.

Olabilir öyle şeyler, yakın zamanda ben de kendi RAM'lerimi Memtest'e sokacağım.

@BerkayZ87 ile halledersiniz siz işin o kısmını. Dediğim gibi ben anlamam pek.

Hocam Memtest üzerinden baktığımda OC ayarlarımı göstermiyor XMP ayarı var acaba OC yok mu sayıldı yoksa testi XMP üzerinde mi yapıldı çünkü fazla uğraşmak istemiyorum garantiye göndereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…